Dumbrăvița va avea un al doilea centru civic. De ce depinde realizarea...

Dumbrăvița va avea un al doilea centru civic. De ce depinde realizarea proiectului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-438103446">

Reprezentanții Primăriei Dumbrăvița anunță că preluarea terenului pe care a funcționat fostul depozit de muniții depinde de votul consilierilor din ședința de vineri.

Într-o postare pe pagina de Facebook a instituției, se arată că este vorba despre 16 hectare pe care Primăria Dumbrăvița vrea să dezvolte un al doilea centru civic, cu infrastructură complexă (școală, grădiniță, creșă, policlinică, magazine, restaurante etc), zone de relaxare și activități sportive.

În cazul în care consilierii vor vota pentru preluarea terenului, Primăria Dumbrăvița va organiza dezbateri publice și sesiuni de consultări cu cetățenii, pentru ca dumbrăvițenii să contribuie efectiv la realizarea acestui proiect.

Terenul respectiv se află în nordul localității Dumbrăvița, între bulevardul Petru Țuțea și bulevardul Liviu Rebreanu, la o foarte mică distanță de Calea Aradului (E671), unde suedezii de la IKEA au anunțat deja construirea unui nou magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.