E oficial: de astăzi, Grădina Zoologică din Timișoara nu mai primește vizitatori

E oficial: de astăzi, Grădina Zoologică din Timișoara nu mai primește vizitatori

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-623595902">

În ultimii ani, alocările bugetare pentru Grădina Zoologică din Timişoara au fost extrem de reduse comparativ cu nevoia de îmbunătățire și dezvoltare permanentă a colecției de animale, a habitatelor care le găzduiesc, dar și a tuturor facilităților care trebuie să deservească o grădină zoologică modernă, aliniată standardelor europene în domeniu.

Direcția de Mediu din cadrul municipalității a anunțat, astăzi, că Grădina Zoologică va intra într-un proces de modernizare, prin realizarea unor ample lucrări de investiții, în scopul creșterii atractivității grădinii și alinierii la standarde ridicate a acestui obiectiv de  interes local.

De aceea, începând de vineri, 27 noiembrie, Grădina Zoologică din Timișoara va fi închisă temporar pentru publicul vizitator.

„Mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că vom reveni periodic cu noi informații cu privire la progresul lucrărilor pe care le vom realiza”, au transmis, vineri, reprezentanții Primăriei Timișoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.