Eugen Dogariu: Tensiunile dintre prefect și instituțiile pe care le coordonează, de...

Eugen Dogariu: Tensiunile dintre prefect și instituțiile pe care le coordonează, de rău augur în pandemie

1
DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Eugen Dogariu, fost prefect de Timiș, este de părere că în această perioadă grea, Prefectura ar trebui să dea dovadă de mai multă coerență. Întrebat la emisiunea PRESSALERT LIVE ce părere are despre modul în care Prefectura Timiș gestionează pandemia, Dogariu a răspuns: „E o perioadă dificilă, o perioadă grea cu care nu s-a mai întâlnit nimeni. În această idee, Prefectura ar trebui să dea dovadă de o mai mare coerență, de o mai mare transparență și de o mai mare conlucrare cu instituții din subordinea ei, instituții aflate în coordonarea prefectului. Încă de la început au fost conflicte cu Direcția de Sănătate Publică și au fost câteva săptămâni de meciuri cu conducerea DSP. Părerea mea e că este puțină liniște acum și conflictele vor apărea din nou, pentru că pandemia evoluează, lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie, măsurile nu sunt aplicate așa cum ar trebui.”

Senatorul PSD Eugen Dogariu a fost de părere că din moment ce rata de infectare cu coronavirus este în creștere în Timișoara și în Timiș, înseamnă că undeva cineva greșește.


„Am avut zilele trecute dovada clară a bâlbâielilor, când la 3 și jumătate noaptea s-a anunțat că vor intra în carantină la 5 dimineața opt localități, majoritatea în jurul Timișoarei”, a spus Dogariu.

Întrebat ce măsuri ar lua dacă ar fi prefect, senatorul social-democrat a răspuns că e greu de spus pentru că nu are toate datele referitoare la organizare și doar ca să spună că ar face o treabă extraordinară e foarte greu.

„În schimb, văzând de afară e clar că lucrurile nu funcționează rotund, dacă pot să spun așa. Există foarte multe bâlbâieli, există foarte multe momente în care se vede tensiunea care există în Instituția Prefectului și între Instituția Prefectului și ceilalți colaboratori, lucruri care scapă cumva de sub control. Nu există acea coerență care ar trebui să existe, nu există acea comunicare și acea transparență în aceste decizii. Eu nu am văzut ca prefectul să iasă și să explice măsurile de la A la Z, cu argumente pro și contra unor măsuri. Nu am văzut o ieșire a doamnei prefect în care să ne spună care sunt variantele pe care le are la dispoziție și de ce ar alege o variantă sau alta”, a spus Eugen Dogariu.

1 COMENTARIU

  1. iasa si dogariu odata la 4 ani sa dea din gura exact cum facea ca si prefect. rar si prost. mergi cu grindeanu la o tigara si lasa-ne. praf in ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.