Reacția lui Alin Popoviciu după ce a fost exclus din PNL. ...

Reacția lui Alin Popoviciu după ce a fost exclus din PNL. Cu ce amenință fostul secretar general al filialei Timiș

4
DISTRIBUIȚI

Alin Popoviciu a declarat, într-o intervenție telefonică la emisiunea PRESSALERT LIVE, joi seara, că nu este exclus din PNL, deși Biroul Permanent Județean a luat această decizie. Întrebat de ce nu a mers la ședința BPJ să-și apere cauza, Popoviciu a răspuns: „Nu mor caii când vor câinii! În primul rând, eu nu recunosc acest BPJ, care a fost făcut pe genunchi cu oameni care nu au avut nicio treabă cu PNL în ultimii patru ani și nu pot să accept ca astfel de oameni să vină să își dea cu părerea despre ce s-a întâmplat în partid în ultimii patru ani de zile. Doi la mână, nu pot să accept niciodată ca cineva care știind cum a ajuns președinte de consiliu județean și eu știind foarte multe lucruri despre ce s-a întâmplat în campania electorală, speriat fiind de ceea ce aș putea să spun mai departe, nu am de gând să mă uit în ochii acestui om și nu vreau să mai am de a face cu el.


Iar decizia de astăzi pe care actualul BPJ interimar, specific, interimar, a luat-o, eu pot să o contest, așa spune statutul partidului, ceea ce și voi face mai departe. Aștept să mi se trimită decizia finală, să văd motivele pentru care am fost exclus și mai departe o să vedem ce o să se întâmple. Știu doar atât că domnul Nica a sunat pe mulți dintre primarii de astăzi, iar celor care nu au fost de acord cu excluderea mea, li s-a spus să nu vină”.

Alin Popoviciu a fost exclus cu 34 de voturi pentru și nouă împotrivă.

„Pe Alin Nica îl interesează doar Alin Popoviciu, restul nu sunt așa de importanți. Dacă Alin Popoviciu nu mai e, atunci e bine, restul nu mai contează, el a fost focusat pe mine și pe nimeni altcineva. E foarte bine că a fost acolo Călin Roman și și-a adus argumentele. Eu sunt convins că dacă m-aș fi dus votul ar fi fost cu totul altfel, dar nu am vrut pentru că îmi puneam colegii într-o situație apăsătoare pentru că astăzi a fost o întâlnire cu primarii la partid legată de discuții privind distribuirea de bani de la Consiliul Județean exact înainte de a se finaliza votul și nu doream să îmi pun colegii în situații neplăcute. Iar dacă domnul Nica le-a spus că așa vor câștiga alegerile că Alin Popoviciu și Călin Roman nu mai sunt în partid și așa se curăță PNL și lumea va vota PNL și nu USR, pot să îi spun că trebuie să fie foarte atent pentru că la aceste alegeri lumea nu va vota cu PNL din cauza listei pe care o are”, a declarat Alin Popoviciu.

El a mai precizat că Alin Nica e un tip foarte răzbunător și nu a plecat și nu a candidat la alt partid tocmai pentru a se bate din interior cu această gașcă.

„O să vă fac dovada banilor cheltuiți de domnul Nica în campanie și de unde i-a avut”, a transmis Popoviciu.

4 COMENTARII

  1. POPOviciu atata latri incat o pisicuta ca tine nu mai impresioneaza pe nimeni.Esti adiooo…esti un mizerabil,ai tu de declarat ceva sa ne spui de aeroport sau de bazele sportive si terenurile de acolo….cu vagoanele cum te mai sti?Adioooo dute tare cabana la Valiug si relaxeazate ca tu insusi esti o stare de urgenta

  2. Asteptam cu interes…cand colegii de partid isi spala rufele in public si ne demonstreaza o data in plus mizeria generalizata primesti in sfarsit confirmarea ca iar ai votat degeaba:) Inca mai sper sa se autosesizeze cine trebuie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.