Fetele de la CSM Lugoj vor merge în Gran Canaria pentru partidele...

Fetele de la CSM Lugoj vor merge în Gran Canaria pentru partidele din Challenge Cup. Timișencele se pregătesc de primul turneu A1 de acasă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj Volei / Facebook

Pandemia a modificat programul din Europa al formației de volei feminin de pe Timiș. CSM Lugoj nu va disputa o dublă manșă clasică în optimile CEV Challenge Cup, ci vor lupta cu turcoaicele de la THY Istanbul într-un turneu la Las Palmas de Gran Canaria.

Timișencele vor merge în Insulele Canare în perioada 14-16 decembrie, urmând să evolueze în exotica locaţie cu echipa din Istanbul pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei continentale.


Dacă vor învinge, bănăţencele joacă apoi tot în Las Palmas, cu echipa care se impune în duelul francezo-spaniol dintre Vandeouvre Nancy (Franța) şi CV Gran Canaria.

Între timp, CSM Lugoj speră să-şi recupereze treptat lotul afectat de coronavirus, motiv pentru care a fost ratată deplasarea la al doilea turneu de campionat, la Galaţi. Nouă jucătoare au fost depistate pozitiv. În primul turneu, la Blaj, timişencele au suferit eşecuri pe linie, dar se pregătesc acum de primul dintre cele două turnee A1 pe care le va găzdui în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”. Acesta se dispută în perioada 20-22 noiembrie. Voluntariul şi Medgidia vor fi adversarele timişencelor în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.