Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au pierdut primele puncte pe teren...

Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au pierdut primele puncte pe teren străin. Remiză la Prundu Bârgăului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fortunabecichec.ro

Fortuna Becicherecu Mic a condus cu 2-0 pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului, dar a fost egalată pe final în runda a 10-a a Ligii I feminine. Laura Rus a marcat golurile timişencelor în remiza, scor 2-2, din judeţul Bistriţa-Năsăud, rezultat în urma căreia elevele lui Sorin Brîndescu au căzut pe poziţia a treia a clasamentului.

Fortuna a încheiat cu un egal o săptămână grea, cu două deplasări lungi, obţinând o victorie cu 3-0 în precedenta de la mijlocul săptămânii.


Laura Rus a deschis scorul pentru bănăţence în minutul 10, din penalty, şi tot atacantul naţionalei a înscris golul de 2-0, din acţiune, în minutul 37.

Gazdele de la Heniu, locul 6, au revenit însă pe tabelă pe finalul întâlnirii, marcând în minutele 78 şi 85, reuşitele prin care au salvat un punct.

Sorin Brîndescu a început acest joc cu: Pavel – Bistrian, Codrescu (c), Haţegan, Heiscu, Colesnicenco, Deca, Grigore, Ienovan, Şodinca şi Rus.

În urma acestui rezultat Fortuna Becicherecu Mic se clasează pe 3, cu 22 de puncte, unul în spatele celor de la Vasas Odorhei, echipă care are însă un meci în plus disputat. În etapa următoare, a 11-a (ultima din acest an), pe teren propriu, timişencele întâlnesc joi, 19 noiembrie, de la ora 11, chiar gruparea din Harghita. Până acum echipa de la nord-vest de Timişoara a mai pierdut puncte doar cu liderul din Cluj, care a învins-o chiar la Becicherecu Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.