Fortuna Becicherecu Mic a răsturnat tabela în derby-ul cu Vasas. Timişencele sunt...

Fortuna Becicherecu Mic a răsturnat tabela în derby-ul cu Vasas. Timişencele sunt pe locul 2

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Fortuna Becicherec’ Feminin / Facebook

Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au revenit în coasta liderului din Cluj după succesul de clasament înregistrat astăzi în compania celor de la Vasas Femina Odorhei.


Vizitatoarele au condus cu 1-0 la pauză, dar timişencele au revenit pe tabelă şi s-au impus cu 2-1 la capătul părţii secunde.

Jucătoarele din Odorhei au punctat devreme, în minutul 15, prin Krisztina Beno. Gazdele au fost nevoite apoi să lupte mult timp măcar pentru a egalat. La fel ca în alte partide, la rampă a ieşit vedeta echipei – Laura Rus. Atacantul naţionalei a egalat în minutul 58 şi apoi, cu şase minute rămase din meci, a înscris şi golul victoriei.

Antrenorul Sorin Brîndescu a optat astăzi pentru un prim 11 format din: Roşu – Bistrian, Codrescu (c), Haţegan, Heisu, Colesnicenco, Deca, Grigore, Ienovan, Şodinca şi L. Rus.

Pentru Fortuna a mai rămas de disputat în 2020 restanţa din deplasare cu Piroş Security Arad. Joc programat tocmai pe 6 decembrie. În clasament, Becicherec ocupă locul 2, cu 25 de puncte din zece partide, în timp U Olimpia Cluj are două în plus, dar şi un meci mai puţin disputat. Pe 3 se află Vasas, cu 23 de puncte din 11 partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.