A fost numit juriul în cadrul programului Lumini Captivante al Capitalei Culturale

A fost numit juriul în cadrul programului Lumini Captivante al Capitalei Culturale

0
DISTRIBUIȚI

A fost stabilit juriul pentru apelul de proiecte „Progres. Schimbări de paradigmă” propus de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și Asociația Simultan în cadrul programului cultural „Lumini captivante”.

Membrii juriului sunt:  Attila Wenczel – arhitect, PARASITE studio; Maria Orosan-Telea – coordonator DRAFT curatorial program, Facultatea de Arte și Design din Timișoara; Mirela Stoeac Vlăduți – manager cultural, META SPATIU contemporary art gallery; Dan Bugariu – coordonator MultipleXity, Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii și Levente Kozma, director artistic, Asociația SIMULTAN.

Apelul de proiecte și intervenții site-specific „Progres.


Schimbări de paradigmă” este extins până la data de 13 noiembrie 2020 (ora 23:59). Lucrările selectate vor fi prezentate în fostele ateliere ale Societății de Transport Public Timișoara, care vor găzdui viitorul Centru pentru Artă, Tehnologie și Experiment MultipleXity, din Bulevardul Take Ionescu nr. 56-58.

Rezultatele jurizării vor fi anunțate în 18 noiembrie 2020. Prezentarea publică a proiectelor câștigătoare va avea loc în perioada 10-13 decembrie 2020. Concursul este deschis tuturor celor interesați, fără restricții legate de cetățenie, domiciliu, pregătire/experiență artistică, gen, sau vârstă.

Bugetul disponibil pentru acest apel este de 60.000 de lei, vor fi acordate patru premii a câte 15.000 lei fiecare.

Pentru a vizualiza fotografii cu locația, înscrieri și alte detalii puteți accesa acest link atașat.

Proiectul „Progres. Schimbări de paradigmă” propus de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și Asociația Simultan aduce o reflecție artistică asupra istoriei și patrimoniului industrial din Timișoara, a modului în care memoria unor locuri și comunități s-a transformat sau chiar a dispărut. Frânturi de istorie colectivă și personală, narațiuni care chestionează acest proces de transformare vor fi remodelate dintr-o perspectivă socio-politică și tehnologică.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.