Fostul prefect de Timiș, sunat în toiul nopții să instituie carantina

Fostul prefect de Timiș, sunat în toiul nopții să instituie carantina

0
DISTRIBUIȚI

Întrebat ce părere are despre bâlbâiala autorităților și instituirea carantinei pentru opt comune anunțată la ora 3.45, carantina intrând în vigoare de la ora 5.00, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus: „Sigur că e o chestiune în care probabil prefectul a fost pus în fața faptului dat, dar a remarcat toată lumea perioada extrem de scurtă de când a apărut pe site-ul DSU și până când s-a instaurat carantina.


Pot să vă mai dau un exemplu de organizare, îmi cer scuze, n-am cerut acceptul persoanei respective, dar sper să mă ierte. Ieri noapte, fostul prefect Eva Andreas a fost sunată de membri din Comitetul pentru Situații de Urgență, că suntem organizați: vă așteptăm, suntem cu toții în poziție să instaurăm carantina. Nu știu, probabil că ora târzie i-a făcut să uite cine e prefect, cine nu e prefect”.

După ce i s-au cerut informații suplimentare, el a nu a dorit să continue, declarând: „Și așa am spus prea mult, dar înțeleg că au continuat telefoanele și după momentul respectiv. De ce am spus acest lucru? Tocmai pentru a sublinia haosul, lipsa de organizare, incompetența care guvernează astăzi România atât la nivel central, cât și la nivel local. Din păcate, costurile le plătesc românii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.