Fostul primar Nicolae Robu, infectat cu coronavirus. Cum a trecut peste perioada...

Fostul primar Nicolae Robu, infectat cu coronavirus. Cum a trecut peste perioada critică

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, fostul primar al orașului Timișoara, anunță că a avut Covid 19. După ce a urmat tratamentul indicat de medici și a stat izolat la domiciliu, el s-a vindecat și, începând de luni, poate ieși din casă. Fostul edil susține că s-a infectat în una dintre ultimele zile ale mandatului.

Nicolae Robu, fostul primar al orașului Timișoara, anunță că a avut Covid 19 și că a trecut cu bine peste boală. El mai spune că, probabil, s-a infectat în una dintre ultimele zile petrecute la Primăria Timișoara.

„N-am ajuns bine liber de responsabilități publice, după mai bine de 30 de ani de continuitate pe astfel de poziții – începând cu cea de Prorector, dobândită la începutul anului 1990-, că… am dat în COVID! N-am încasat afurisitul virus SarsCov2 în precampanie, în campanie, în exercițiul de Primar de la începutul pandemiei până spre finalul mandatului, când intram zilnic în contact cu o mulțime de lume, la Primărie, pe stradă, la cumpărături etc, ei bine, l-am încasat, nu știu cum -am anumite presupuneri, doar- în una din ultimele zile de mandat.


Asta așa, ca să nu plec «cu mâna goală», nu?!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Robu spune că a avut o formă medie a bolii și ca a fost îngrijit de soția sa, care a fost asimptomatică.

„Zilele următoare făcând și febră și tușind rău, am luat legătura cu medicul de familie și apoi m-am testat. Rezultatul, surprinzător și… deloc confortabil, recunosc: POZITIV. Surprinzător pt că, lăsând la o parte tusea seacă extrem de neplăcută și febra care dădea înapoi imediat la algocalmin, starea mea generală era bună, tonusul îmi era bun. Am preferat să rămân pt tratament la domiciliu. Din fericire, soția, care, evident, s-a contaminat și ea, a fost permanent asimptomatică și a putut să-mi poarte de grijă. Nu mi-a fost ușor, nu ne-a fost ușor, mai bine zis, dar… a trecut. Încă n-am ieșit din casă, am mai adăugat noi, peste ce ni s-a spus, din precauție sigur exagerată, câteva zile de stat în izolare, dar, vom ieși începând de astăzi”, a precizat Nicolae Robu.

La finalul mesajului, Nicolae Robu îi îndeamnă pe oameni să-și ia toate măsurile de precauție și să nu considere boala o simplă gripă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.