Fritz despre posibilele concedieri din Primăria Timișoara: „Cine acum face treabă nu...

Fritz despre posibilele concedieri din Primăria Timișoara: „Cine acum face treabă nu trebuie să aibă nicio teamă”

0
DISTRIBUIȚI

Noul primar a reiterat astăzi ideea avansată încă din campanie, aceea a unui proces de audit la Primăria Timișoara. Se va verifica atent cine și ce treabă face în cadrul instituției.

„O să intrăm într-un audit, o să ne uităm atent la structura primăriei, la cine ce face, la  fișa posturilor, la rezultate, la evaluări ale angajaților și funcționarilor.


Pe baza acestei analize, la sfârșitul acestui proces bineînțeles că o să luăm și niște decizii. Nu este vorba despre o cifră, ci despre capacitatea primăriei de a răspunde la nevoile actuale ale Timișoarei. Avem nevoi care nu sunt aceleași ca și acum 20 de ani. Avem nevoie de oameni care se pricep la fonduri europene, la strategii în turism, în cultură, avem nevoie de competență în educație și toate aceste nevoie acum nu sunt reflectate în organigramă, alte nevoi poate sunt reflectate un pic prea mult și tocmai pentru asta trebuie să facem această analiză și o să luăm o decizie la sfârșit. Cine acum face treabă și are rezultate nu trebuie să aibă nicio teamă. Pentru colegii noștri care se folosesc de locul lor pentru a avea o viață liniștită, o să vină momentul să își găsească o altă menire. Înțeleg foarte bine că așteptările sunt mari, dar lumea cred și înțelege că nu sunt magician, am nevoie de timp ca să răspund la mai multe întrebări”, a spus, astăzi, primarul Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.