Incendiu pe Autostrada Vestului, circulația spre Timișoara este blocată FOTO

Incendiu pe Autostrada Vestului, circulația spre Timișoara este blocată FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un trailer care transporta mai multe autoturisme a luat foc în timp ce se deplasa pe autostrada A1, dinspre Deva spre Timișoara, în zona localității timișene Traian Vuia.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pe sensul către Arad, la kilometrul 452+900 de metri, pe raza localității Traian Vuia (județul Timiș), un trailer încărcat cu autoturisme a luat foc în timpul deplasării. Din acest motiv, circulația rutieră pe sensul sus-menționat este oprită. Nu s-au înregistrat victime.

„Astăzi, în jurul orei 15:35, am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un autotren ce transporta 8 autoturisme, pe autostrada A1, la km 452, pe sensul de mers Făget – Timișoara. La locul incendiului s-au deplasat de urgență patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 24 de pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată.


S-a acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire”, a transmis ISU Timiș.

Surse foto: ISU Timiș, Facebook / Info Trafic jud. Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.