Ioan Nasleu i-a lăudat pe cei din gruparea lui Lucian Boncu în...

Ioan Nasleu i-a lăudat pe cei din gruparea lui Lucian Boncu în fața instanței. Cum a încercat să se victimizeze prietenul de chefuri al interlopilor

4
DISTRIBUIȚI
Lucian Boncu și Ioan Nasleu discută în fața Tribunalului Timiș

Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, a venit, astăzi, la Tribunalul Timiș pentru a fi audiat în dosarul Champion’s în care liderul interlop Lucian Boncu și alții din gruparea sa au fost trimiși în judecată pentru sechestrarea unui bucureștean acuzat că a fraudat jocurile de noroc.


Cel care chefuia cu Boncu a venit însoțit de avocat, deși a fost citat cu mandat de aducere pentru că la termenul anterior nu s-a prezentat. Ajuns în fața Palatului Dicasterial cu aproape 40 de minute înainte, Nasleu s-a întreținut câteva minute cu Lucian Boncu în prezența altor inculpați din dosar după care a urcat în sala de judecată. Vă reamintim că Ioan Nasleu a fost audiat ca martor la DIICOT în acest dosar după scandalul de la Fratelli, care a fost investigat alături de alte incidente, inclusiv cel al sechestrării.

Când a fost audiat, Ioan Nasleu a susținut că nu știe de ce a fost chemat în fața instanței și a susținut că de fapt ar fi fost citat pentru a se scrie despre el. Prietenul de chefuri al lui Boncu a susținut că a fost „victima” unei campanii de presă a PRESSALERT.ro, care scris despre legăturile sale cu interlopii. Nasleu a susținut că îi știe pe majoritatea dintre inculpați, că a fost coleg cu unii dintre ei la box și i-a caracterizat ca fiind oameni de onoare și de cuvânt, unii dintre ei fiind oameni de afaceri. Avocații inculpaților s-au enervat când procurorul l-a întrebat pe Nasleu dacă a fost martor la incidente violente în care au fost implicați cei din gruparea Boncu și au cerut respingerea întrebării. Obligat de instanță să răspundă la întrebare, Ioan Nasleu a susținut că nu a fost prezent la niciun astfel de scandal. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 27 noiembrie.

4 COMENTARII

  1. Noroc cu noul primar Fritz care a început deja sa l protejeze și sa l reevalueze că doar este Sfântul de la SRI……
    Poate o să avem și o să vedem un nou primar la braț cu omul interlopilor??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.