Ioan Nasleu nu își dă demisia de la Piețe SA: „Mi se...

Ioan Nasleu nu își dă demisia de la Piețe SA: „Mi se pare abuzivă excluderea din PNL”

6
DISTRIBUIȚI

Directorul societății de piețe din Timișoara, Ionuț Nasleu, a declarat că nu vrea să plece din funcția de șef al piețelor din oraș. Nasleu a fost exclus, miercuri, din PNL, după ce a postat pe pagina sa de Facebook declarații homofobe și antisemite.


Și noul primar, Dominic Fritz, i-a cerut demisia de onoare.

„Nu-mi dau demisia, pentru că eu am dat un concurs, mai am aproape trei ani de mandat și am început munca și trebuie să continui la piețe. Am intabulat toate piețele, trebuie să ținem piețele în lupta cu COVID. Mi se pare abuzivă excluderea din PNL. Oare de ce când îl înjurau toți pe domnul Robu nimeni nu s-a autosesizat. Istoria va demonstra că au greșit și greșesc în continuare. Am cale de atac, dar mă mai gândesc, nu am luat o decizie, mă concentrez la bunul mers și funcționarea piețelor”, a spus Nasleu pentru tion.ro.

Ioan Nasleu a fost președinte al consiliului de administrație, iar apoi a devenit director general interimar la Piețe SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, în aprilie 2019, ocupând ulterior funcția definitiv printr-un concurs la care a fost singurul candidat înscris.

6 COMENTARII

  1. „Oare de ce când îl înjurau toți pe domnul Robu nimeni nu s-a autosesizat.” daca iti pui astfel de intrebari poate ar trebui sa fii evaluat psihic, nasoleule.

  2. Ba nu tie rusine ma drogatule???Ti ai rupt nasu cu drogurile lu boncu si paul si te dadeai smardoi pe la cluburi in timp ce incercai sa agati fete ce iti puteau fi nepoate.Asta e conduita de sef???Pe banii nostrii stai si te chefui penalule si acu o dai in tribunale.Unde iti este moralitatea ba sifonarule???Caracter de rahat.Ar trebui sa fi langa fratii tai in puscarie penibilule….

  3. Acest individ este un vârf al tupeului,nesimțirii si golaniei!
    Cum s-a putut asocia dl Robu cu acest individ????
    Dar cu Buboi de la Beregsau, Roman de la Deta si Popoviciu de la Parta???
    Dl doctor docent profesor universitar, uita de un proverb străvechi romanesc?!?!
    No comment

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.