Joseph Biden a câştigat scrutinul prezidenţial din SUA

Joseph Biden a câştigat scrutinul prezidenţial din SUA

4
DISTRIBUIȚI

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, conform noilor proiecţii, realizate după actualizarea rezultatelor oficiale din statul Pennsylvania.

Potrivit noilor proiecţii, realizate de CNN şi Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi în Colegiul electoral federal, în timp ce Donald Trump, preşedintele în funcţie al SUA, are 214.

Joe Biden era creditat anterior, potrivit diverselor proiecţii, cu 253-264 de voturi în Colegiul electoral federal. Conform noilor date oficiale, avansul lui Joe Biden a crescut în statul Pennsylvania, care are 20 de voturi în Colegiul electoral federal.


Astfel, Joe Biden depăşeşte detaşat pragul de 270 de voturi în Colegiul electoral federal. În Pennsylvania, avansul lui Biden a ajuns la 34.000 de voturi, după numărarea a 99% din buletinele de vot. De asemenea, avansul lui Biden a crescut şi în statul Nevada.

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a declarat, sâmbătă, că a câştigat detaşat scrutinul prezidenţial. „Am câştigat aceste alegeri, la diferenţă mare”, a declarat Donald Trump, prin Twitter. Echipa de campanie a lui Donald Trump contestă numărarea voturilor prin corespondenţă în statele decisive.

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, s-a declarat onorat, sâmbătă, de victoria în scrutinul prezidenţial, subliniind că va fi preşedintele tuturor americanilor.

„America, sunt onorat că m-aţi ales pe mine să conduc această ţară extraordinară. Sarcinile care ne aşteaptă vor fi dificile, dar vă promit un lucru: voi fi preşedintele tuturor americanilor, indiferent că au votat sau nu cu mine”, a declarat Joe Biden, prin Twitter.

4 COMENTARII

  1. haha. spor la pierdut procesele, bideu. daca la ei e in asa hal frauda electorala, va dati seama la noi ce e. stiristii si ei, complici in aceasta frauda.

  2. Daca castiga senilul asta lumra se va cam schimba rapid. Si nu in bine. Este doar omul de paie al neo-marxistilor. Comunismul in USSR a fost jiaca de copii ce va fi neo-marxismul in lume.
    Ce nu a reusit Stalin,adica toata planeta sa fie un singur stat comunist,va reusi Occidentul din imbecilitatea generata de bunastare…
    Vai noua..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.