Jucătorii lui ASU Politehnica vindecați de COVID-19 vor dona plasmă. Provocare lansată...

Jucătorii lui ASU Politehnica vindecați de COVID-19 vor dona plasmă. Provocare lansată şi către celelalte echipe din oraş

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a fost una dintre cele mai afectate echipe sportive din ţară de noul coronavirus. Peste 20 de jucători s-au recuperat şi au revenit între timp pe gazon iar cei vindecaţi vor începe de azi să doneze plasmă la Centrul de Transfuzii Sanguine din Timișoara. În această campanie prin care se doreşte ajutorarea celor afectaţi de noul coronavirus alb-violeţii provoacă şi celelalte cluburi din oraş să procedeze la fel.

„Dorim să ne ajutăm semenii, să sprijinim comunitatea din care facem parte, așa cum am făcut-o mereu.


De aceea luăm drumul Centrului de Transfuzii Sanguine din Timișoara pentru a dona plasmă ce va fi folosită în tratamentul celor internați în spital cu forme grave ale bolii”, se arată pe site-ul oficial al Politehnicii.

Astăzi, clubul alb-violet va trimite un prim calup de jucători pentru a dona plasmă. Cei de la ASU Poli invită şi celelalte echipe sportive de pe Bega să procedeze la fel. Mai ales că majoritatea au înregistrat deja cazuri de infectare cu COVID-19. „Lansăm pe această cale o invitație și o provocare celorlalte cluburi sportive din Timișoara care au avut cazuri de infectări să facă la fel. Puțin din sângele vostru poate însemna extrem de mult pentru cei care sunt acum în spital. Poate însemna o nouă șansă la viață pentru un părinte, pentru un frate, pentru o soră sau pentru un bunic. Fiți supereroii noștri!”, se mai arată pe sspolitehnica.ro, unde cei care doresc să doneze plasmă au parte de un ghid complet în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.