Liderul USR Timiș: Vom vota viceprimarul PNL la Timișoara și vicepreședintele liberal...

Liderul USR Timiș: Vom vota viceprimarul PNL la Timișoara și vicepreședintele liberal la Consiliul Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții USR Timiș au reacționat după ce liderul interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat vineri că a decis suplimentarea ordinii de zi a ședinței consiliului județean din 25 noiembrie, cu un proiect de hotărâre pentru alegerea celor doi vicepreședinți, și le-a cerut celor de la USR PLUS să ia o decizie până în ziua ședinței.

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, a anunțat, pe Facebook, că alianța USR PLUS „își reafirmă voința de a încheia majorități de dreapta, atât pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș, cât și peste tot în județ, acolo unde se poate”.

„Am spus din prima clipă de după alegerile locale din 27 septembrie că aceasta este, pentru noi, singura variantă posibilă pentru județul Timiș care are nevoie de o schimbare a modului în care se face administrație și de proiecte serioase de dezvoltare.


Alianța USR PLUS salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități puternice și stabile în toate localitățile în care acestea se pot realiza, în baza rezultatelor din 27 septembrie. Alianța USR PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș”, a transmis Cristian Moș.

Sursa foto: Facebook / Cristian Moș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.