Masca, la control! Polițiștii au dat 341 de amenzi pentru nepurtarea măștii

Masca, la control! Polițiștii au dat 341 de amenzi pentru nepurtarea măștii

0
DISTRIBUIȚI

Sute de amenzi și zeci de mii de lei adunați la bugetul de stat din amenzi.


Acesta este bilanțul verificărilor ce au avut loc, vineri, în județ. Peste 200 de forțe au acționat pe raza Timișului, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat  250 de reprezentanți ai forțelor de ordine, fiind verificate 200 de societăți comerciale, precum şi 180 mijloace de transport persoane, dintre care 140 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 347 de amenzi, în valoare totală de 68.300 de lei. Dintre acestea, 341 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.