Mesajul primarului Timișoarei după atentatele de la Viena: „Toate atacurile teroriste ne...

Mesajul primarului Timișoarei după atentatele de la Viena: „Toate atacurile teroriste ne înfurie prin lașitatea și barbaria lor”

0
DISTRIBUIȚI
Statuie Eugeniu de Savoya la Viena

Dominic Fritz este solidar cu locuitorii din capitala Austriei, după ce teroriștii au adus panica într-unul dintre cele mai sigure orașe europene.

„Sunt solidar cu vienezii și cu primarul Vienei, Michael Ludwig.


M-a mâhnit vestea teribilă a atentatului concertat de ieri seară, de pe străzile orașului de care istoria Timișoarei este legată și pe care îl îndrăgim atât de mulți timișoreni. Toate atacurile teroriste ne înfurie prin lașitatea și barbaria lor, însă cu atât mai mult acum, când întreaga lume este unită în solidaritatea luptei cu pandemia. Ca întotdeauna, însă, răspunsul Europei la terorism va fi opus celui vizat de actul terorist. Răspundem necedând urii, răspundem necedând panicii, răspundem fiind fermi în solidaritate și apărând valorile noastre de libertate și respect. Suntem, cu toată inima, alături de familiile celor căzuți victime acestui act obscen. Bleib stark, Wien! Timișoara steht hinter dir!”, a transmis primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.