MFP și ANAF modernizează rețeaua de comunicații a Agenției Fiscale. Serviciile online...

MFP și ANAF modernizează rețeaua de comunicații a Agenției Fiscale. Serviciile online vor fi întrerupte pentru de 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-208737895">

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național de Informații Financiare, și Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează, în perioada 21 – 22 noiembrie a.c., operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații care vor genera indisponibilitatea serviciilor furnizate de site-ul ANAF.

Intervențiile specialiștilor CNIF asupra rețelei informatice vor începe la ora 9.00, în data de sâmbătă, 21 noiembrie a.c., și vor continua până la ora 9.00 a următoarei zile.

MFP și ANAF optimizează permanent aplicațiile informatice pentru îmbunătățirea administrării fiscale a contribuabililor, atât din perspectiva procedurilor interne pentru eficientizarea proceselor, cât și din perspectiva utilizării serviciilor electronice de către contribuabili, arată cele două instituții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.