Mihail Neamţu, atacuri în valuri la adresa contracandidaţilor: „Alina Gorghiu este apărătoarea...

Mihail Neamţu, atacuri în valuri la adresa contracandidaţilor: „Alina Gorghiu este apărătoarea penalilor (…) Grindeanu are pasiuni, dar nu are meserie”

1
DISTRIBUIȚI

Candidat PMP Timiş la Camera Deputaților, Mihail Neamţu nu a ezitat să-şi atace adversarii politici. Conservatorul i-a luat în vizor la emisiunea PRESSALERT LIVE pe userişti, liberali și pesediști.

„Nu aţi auzit de aceşti consilieri USR, care nu au mai pus mâna pe Biblie ca să-şi ia un angajament în faţa poporului. Au spus probabil că e un text depăşit. Chiar şi numele Dumnezeu nu l-au mai folosit. Au spus: Aşa să-mi ajute Dumnezeu – o formulă probabil deranjantă pentru urechile progresiştilor care-i votează… Hai să ne spună asta… şi Ion Iliescu a spus că e ateu… Să ne spună şi noua strângă că sunt atei… Cam ce te-ar putea învăţa rău Biblia? (…) Useriştii, prietenii noştri, actorii marii Revoluţii nu? Ei au spus că au făcut Revoluţie, au trecut ceva săptămâni de la „revoluţie”, nu de la cea adevărată, ci aia din Piaţa Operei, cu respectarea distanţării sociale, cu măşti, aţi văzut… A fost sau n-a fost, era filmul ăla… Ei au spus, eu i-am urmărit: nu poţi să pui la îndoială cuvintele unor nemţi, unor oameni serioşi. Au spus aşa: Desfiinţăm Poliţia Locală! Nu au zis aşa? Înseamnă că USR-ul de la Braşov şi Bucureşti nu e pe aceeaşi lungime cu cel de la Timişoara. Voci importante au spus că vor desfiinţa. De ce? Pentru că Poliţia locală e incompetentă, pentru că nu a făcut nimic în sprijinrea comunităţilor tâlhărite. Vă întreb? A desfiinţat USR-ul la Timişoara, Alba Iulia, Braşov, Sectorul I şi II, Poliţia Locală? Că sunt viteji la cuvinte. Fapte, nu vorbe!”, a spus Mihail Neamţu la PRESSALERT LIVE.

Mihail Neamţu a susţinut că PMP e un partid în ascensiune. „Mişcarea Populară are un număr de aleşi mai mare decât USR-ul. USR a avut un rezultat bun în Timişoara, am recunoscut că Dominic Fritz a avut o campanie foarte bună… fără doar şi poate nevoia de noutate a prevalat… Mişcarea populară e un partid în creştere. Am plecat în urmă cu câţiva ani de la 300 şi ceva de mii de votanţi. Acum partidul se apropie de 600 de mii de votanţi, conservatori, la propriu şi la figurat, adică fixaţi pe o opţiune certă. Traian Băsescu a luat aici 6,5% anul trecut, domnul Paleologu aproape 10% în oraş.


Eu cred că ce s-a întâmplat la locale a fost o sincopă. Proastă inspiraţie, un candidat care nu avea un profil cunoscut de timişoreni… mă interesează să promovăm ce avem acum, cea mai bună listă, fără să exagerez. Cea mai bună din Timiş”, a declarat preşedintele interimar PMP Timiş.

Neamţu şi-a exprimat indignarea legată de o decizie foarte puţin populară a guvernului: „Ţăranii români nu pot să-şi vândă marfa în pieţele din România, în timp ce supermarketurile… Nu mă împiedic să spun liber… le-am spus colegilor din PNL că e o imensă greşeală: să interzici românului care munceşte toată primăvara… e mai greu azi să vinzi decât pe vremea lui Ceauşescu. Sunt foarte puţine condiţii decente. Am fost într-o piaţă din Timişoara şi am fost şocat să văd că o bunică zgribulită, care deja are reumatism, nu are nici măcar o aerotermă, o protecţie deasupra capului… să se spele pe cap cu aceste decizii. Eu am fermieri care mă sună şi îmi spun că mai există alte probleme. Precum furtul…”.

Liderul PMP Timiş i-a atacat de asemenea pe contracandidaţii de la PNL şi PSD în alegerile următoare, Alina Gorghiu, respectiv Sorin Grindeanu. „Timişoara merită mai mult… Nu avem respectul celor de la Bucureşti! Iertaţi-mă, şi mă uit pe listele candidaţilor de la alte partide. Mă întristează ce văd. Astăzi te-ai pupat bot în bot cu PSD-ul. Mâine vii şi-mi spui că eşti anti-PSD şi lupţi cu ciuma roşie. Cum e posibil să fii apărătorul ideii de USL? Şi acum să fii locul 1 pe un, mă rog, pe o platformă a unui partid de dreapta, tu Alin Gorghiu să vii să-mi spui: Votaţi-mă că eu sunt cea mai bună! Ce am făcut Alina Gorghiu pentru Timişoara, dar pentru România? Că nu e vorba doar de Timişoara şi Timiş. Anul acesta Alina Gorghiu a spus că trebuie să reducem pedepsele pentru cei condamnaţi penal la şapte ani de închisoare. Oare de ce a venit cu propunerea asta: să fii în apărarea penalilor!? Pentru români este clar Alina Gorghiu este apărătoarea penalilor! Ligia Dugulescu este apărătoarea creştinilor. Cum e posibil tu, lider de dreapta, să-l aperi pe Bogdan Olteanu, fostul tău iubit, condamnat la şase sau şapte ani, acum e la cinci după gratii, să faci ceea ce face PSD-ul în persoana lui Dragnea. PSD-ul, ştim că noaptea ca hoţii a dat o ordonanţă şi Grindeanu nu a avut curajul să-l înfrunte. Şi ăsta vrea voturile dumneavoastră nu? Parcă şi Grindeanu candidează, nu-i mai urmăresc că mi se face rău. La cât tupeu au oamenii ăştia. Domle, nu au o meserie?… Oamenii ăştia care nu au meserie, bine, Grindeanu are pasiuni, dar nu are meserie. La ce se pricepe? E prea mult să-i ceri unui pesedist să aibă şi meserie…”, a conchis Mihail Neamțu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.