Motociclist decapitat după un accident pe care l-a provocat la intrarea în...

Motociclist decapitat după un accident pe care l-a provocat la intrarea în Timișoara

8
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs, în această seară, pe DN 6, la intrarea în Timișoara dinspre Lugoj.


Un motociclist, în vârstă de 45 de ani, a venit dinspre centură, a intrat pe banda întâi și apoi pe a doua. A ajuns în fața unui autoturism de un angajat al Ambulanței care se îndrepta spre locul de muncă.

În urma impactului motociclistul a fost proiectat în parapetul dintre sensurile de mers. Bărbatul a decedat după ce a fost decapitat în urma impactului violent. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

8 COMENTARII

  • Este procedură standard. Dacă omul este nevinovat, dosarul șoferului nu se va înainte către procurori, sau se va da NUP (neînceperea urmăririi penale). Nu îi rămîne nimic omului în cazier.

   Dar cît timp se cercetează, există un dosar.

   Legile sunt ok la faza asta, ce e nașpa e că denumirile te fac să te gîndești la altceva.

 1. Dosarul nu e neaparat pe numele soferului, culpa nu e automat a lui. Culpa va fi cel mai probabil a motociclistului, iar soferul cel mai probabil poate sa ceara daune pentru reparatul masinii.

 2. Ce vina are motociclistul daca cel din spate venea probabil cu +100km/h. Chair si la 90km/h poti sa eviti un obstacol din fata dar nu sa il spulberi. Cum putea sa anticipeze? daca era autostrada intelegeam, insa pe acel tronson limita era de 40km/h

 3. Culpa lui e ca mergea cu cel putin 100 la ora mai mult decat limita de viteza si fata de ceilalti participanti la trafic care zici ca stateau pe loc pe langa el. Faptul ca nu a mai avut ce sa faca este cauza a vitezei mult prea mari. Cum pe filmare motociclistul apare timp de o jumatate de secunda, asa aparea si masina in oglinda motociclistului. Daca era o basculanta in loc de motociclist si soferul masinii se infigea cu 150 la ora in spatele ei, nimeni nu se mai indoia de culpa soferului care circula cu viteza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.