Muzică fabricată în Timișoara. Kara a lansat single-ul de debut, „DeepInto”

Muzică fabricată în Timișoara. Kara a lansat single-ul de debut, „DeepInto”

0
DISTRIBUIȚI

Scena muzicală timișoreană are parte de un un nou debut: tânăra artistă care și-a ales numele de scenă Kara a lansat zilele trecute single-ul de debut „Deepinto“. Melodia a fost înregistrată în studioul DSPro de către Atilla Lukinich pe un beat de Nabil Sioty. Pe numele ei adevărat Cara Andrada Bianca, artista în vârstă de 23 de ani a fost influențată de preferințele părinților ei și a început să ia lecții de balet la vârsta de 5 ani.

„Cânt și dansez de când mă știu, dar am început timid cu lecții de balet la 5 ani (timp de 3 ani), apoi lecții canto la 15 ani (timp de 4 ani).Am fost influențată de preferințele părinților mei, fani Prince, Michael Jackson, Whitney Huston, Evelyn Thomas. Viața de artist asumată a prins contur în 2017, în momentul în care mi-am deschis sufletul și corpul spre dans, dans liber, dans pur, dans natural, freestyle. Este ce mă definește și îmi inspiră creația zi de zi”, a spus Kara.

Facultatea absolvită (Științe ale Comunicării) și primul job de copywriter i-au coborât gândurile pe hârtie în ultimul an. Andra Cara este pasionată de poezie, rap, mult R&B, Soul și Hip Hop, stilurile care i-au marcat copilăria și definit identitatea pe parcursul anilor.


„Stilul meu recunoaște influențele muzicale menționate, dar e un amalgam de valuri, unde răgușite și puțină miere”, a mărturisit artista.

De patru ani, Kara experimentează Street Dance-ul la nivel avansat, iar în ultimul an a început o nouă călătorie a muzicii.

„Pandemia mi-a dat timp de reflecție și inspirație și am dorit să materializez orice gând și emoție simțită. Am ajuns la concluzia că arta este parte din identitatea mea și nu o pot reprima, așadar acum iau avântul propriilor ritmuri, rime, sentimente transpuse într-un mod personal. «DeepInto» – scris intenționat legat – este una dintre piesele compuse în carantina din primăvara aceasta. Am ascultat beat-ul cât timp eram pe podea și, nostalgică fiind, am început fix cu acest vers («I keep laying on the floor»). Piesa a căpătat contur expunând prezentul resimțit în acel moment. Muzica este adevărul creat înăuntrul meu, adevăr pe care cu toții îl avem în orice formă artistică. Anul 2020 a fost un an de redescoperire și îmbrățișare a propriei creații. Muzica mă face fericită – să o ascult, să o compun, să o dansez, să o simt. Arta e empatie. Frumusețea e când reușim să ne facem fericiți și inspirați unii pe alții prin propria esență creativă.”, spune ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.