Nicolae Robu se leapădă și el de prietenul de chefuri al lui...

Nicolae Robu se leapădă și el de prietenul de chefuri al lui Boncu: „Aş vrea să nu mai fiu asociat cu domnul Nasleu”. Ce revelație a avut după ce a pierdut alegerile

5
DISTRIBUIȚI

 

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, se leapădă de protejatul său pe care-l numea ”prieten” și cu care a fost în concediu în SUA – Ioan Nasleu, fostul său consilier personal și actualul director de la Piețe SA. Într-un interviu acordat adevarul.ro, întrebat despre declarațiile antisemite făcute de Nasleu, Nicolae Robu a susținut: „Am văzut-o şi aş vrea să nu mai fiu asociat cu domnul Nasleu (foto jos), care este un cetăţean major care trebuie să răspundă pentru faptele lui, pentru declaraţiile lui. A fost cândva cu mulţi ani în urmă consilierul meu personal şi i-am spus să se controleze că de multe ori spune lucruri care nu ar trebui să fie spuse. Şi de data aceasta a greşit amarnic şi mă refer la tenta antisemită din ce a spus el. Eu sunt, chiar cu diplomă, un prieten al evreilor. Este o populaţie care a avut foarte mult de suferit în istorie şi m-am comportat cu o atenţie mai aparte faţă de etnicii evrei. Avem şi am o admiraţie pentru propriul evreu, unii mă critică pentru aceasta, dar este problema lor. Drept recunoştinţă am şi primit o astfel de diplomă, dar nu mă amestec eu într-o speță care nu este a mea”.

Fostul primar a susținut că „a ocupat acel loc (n.r.


director la Piețe SA) prin concurs, este un cetăţean care trebuie să răspundă el de ceea ce face şi spune. Nicidecum n-am eu ce să caut eu în astfel de probleme. Am fost asociat cu interlopi din interese politice, evident, eu sunt prea drept, prea corect şi trebuia să mi se pună în cârcă astfel de lucruri. Am eu vreo treabă cu interlopi? Nu am nicio treabă”.

Cât privește declarația făcută că are de unde pierde procente pentru Nasleu, Nicolae Robu a susținut că „la vremea respectivă nu aveam practic contra-candidat, dar oricum acea afirmaţie nu trebuia să o fac, pentru că ea a sunat a aroganţă, ori eu nu sunt arogant. Mă joc câteodată cu cuvintele şi câteodată mă joc neinspirat, recunosc. Ca orice om, şi eu greşesc. Nu trebuia să fac aceea afirmaţie, chiar dacă la momentul acela aşa stăteau lucrurile, pentru că o astfel de afirmaţie, eu am făcut-o în glumă, a fost receptată ca o aroganţă”.

Fostul primar este dezamăgit de faptul că a fost trădat de apropiați. „Nu mă aşteptam ca unii oameni să fie atât de mizerabili, i-am iertat de mai multe ori şi să văd că ei, măcar acum, în loc să aibă o conduită corectă, acum au fost mai incorecţi decât oricând la adresa mea. Niciodată, dar niciodată, cu mine nu o să mai aibe ce să discute. Am şi refuzat să dau mâna cu cineva, nu din cauza COVID-ului, ci din cauza caracterului infect arătat dincolo de orice limite ale mizerabilităţii. (…) Eu am crezut că ne-am împăcat, că eu i-am făcut oameni pe unii, în stilul meu caracteristic. Eu am greşit cu foarte mulţi, pentru că am fost tolerant cu ei, pentru că am fost bun, pentru că le-am mai dat o şansă şi în final am zis să îi promovez pe ei şi nu pe cei care au muncit cu adevărat pentru partid. Sunt oameni care au muncit pentru partid. Ce s-a întâmplat la PNL după alegeri este dezgustător pur şi simplu. Dar tot timpul le rezolvă pe toate (…) m-au dezamăgit profund destul de mulţi dintre cei care se uitau foarte atenţi ca nu cumva să am vreo scamă pe haine şi mi-am dat seama că sunt nişte lichele. Şi îmi jurau loialitate, pentru partid şi pentru Timişoara, să ne înţelegem, nu loialitate pentru persoana mea sau vreun interes al persoanei mele. Lichele. E plin de lichele”.

5 COMENTARII

  1. Sa stiti ca daca faceati treba asta mai de mult nu pierdeati alegerile.Faptul ca l ati tinut in brate pe acest Nasleu care este un penibil si faptul ca v ati certat cu presa(din punctul meu de vedere aici ati avut dreptate)v au costat.Nu renuntati:la urmatorul mandat lumea va va alege cu siguranta.In maxim un an presa va incepe sa aibe probleme si cu acest Fritz si in acest timp vor iesi la iveala si interesele lui.Bafta

  2. Dl Robu,uita sau se face ca uita de BUBOI LIGIUS COSMIN, care a prosperat de când a fost adus în partid și pus șef la ISCTR. Trecând cu vederea peste studiile școlare ale dl.Buboi (bacalaureat la 38de ani) si apreciate de dl profesor de docent Robu (sic) patron al unei firme de transport marfa,ale cărui camione rup asfaltul de greutatea dublă cărată, a ajuns sa pună taxă pe orice camion deținut de întreprinzătorii locali. Banii, bineînțeles ca dl Robu nu știe, aduc multă bucurie la familia dl Buboi si alte câteva familii. Dacă Nasleu era un individ de cel mai josnic caracter, acest personaj, Buboi, este altceva, un avar si escroc cum rar întâlnești. Dar se pare ca nici dl Nica l-a uitat în partid, poate face depuneri săptămânale si in alte conturi nou-nouțe.
    Este o rușine pentru PNL, sau se mai întrebe de ce pierd voturi în Timiș! Cu astfel de indivizi gen Buboi, Nasleu,Roman și Popoviciu, PNL Timiș se duc la groapa de gunoi a istoriei contemporane bănățene:(

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.