Operațiune de proporții a polițiștilor din trei județe pe DN 69

Operațiune de proporții a polițiștilor din trei județe pe DN 69

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

258 de vehicule controlate și 290 de persoane legitimate, acesta este bilanțul unei acțiuni desfășurate, vineri, pentru prevenirea accidentelor rutiere de către polițiști din Timiș, Arad și Caraș-Severin.

Polițiștii au acționat cu 11 aparate radar, între orele 10,00-14,00, pe Drumul Național 69.

Polițiștii au aplicat 254 de amenzi, în valoare totală de 79.103 lei, dintre care 204 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar celelalte pentru alte abateri de la normele rutiere.

Au fost reținute 15 permise de conducere, (dintre care 10 pentru viteză excesivă) și retrase două certificate de înmatriculare.

A fost depistată în trafic o persoană care conducea fără permis de conducere și au mai fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pentru prevenirea evenimentelor rutiere datorate schimbărilor meteorologie.

1 COMENTARIU

  1. Vax albina…Nu sperie pe niciunul dintre vitezomani ori derbedei, ptr că e notorie LIPSA DE CONSECVENTA A POLITIEI RUTIERE… In Romania se fac acțiuni din ani in paste, odată la lună, pe când în Ungaria, Austria, Germania n-ai nicio șansă să-i fentezi pe polițai. La noi e raiul golanilor, atît pe sosele cât și prin oras. PRESA DE AMATORI , MAI BINE CERETI STATISTICILE CU MORTI SI MUTILATI PE VIATA DATORAT ACTIDENTELOR DIN CELE 3 JUDETE!! Sunt de zece ori mai mulți răpuși ca de Covid !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.