Ovidiu Popa, candidat PMP la Senat: ”USR e noua stângă, nu au...

Ovidiu Popa, candidat PMP la Senat: ”USR e noua stângă, nu au nicio legătură cu dreapta, în afară de nume”

1
DISTRIBUIȚI

Invitat luni seara la emisiunea Pressalert LIVE, Ovidiu Popa, candidat PMP Timiș pentru Senat, a precizat că USR se teme de PNL și PNL se teme de USR ca să nu-și confiște unii altora temele.

„Vedem această apropiere între vechea stângă, numită PSD, și noua stângă, USR. Vedem în Consiliul Local Timișoara, unde primarul USR a fost ales cu voturile PSD-iștilor, vedem această apropiere și la Dumbrăvița care pare nefirească, practic este foarte firească, și în Giroc.


Florin Iordache a fost ales președintele Consiliului Legislativ cu voturile USR. USR face parte, în Parlamentul European, din Renew Europe, partidul lui Macron. PSD face parte din Grupul Socialiștilor. Ei, în Parlamentul European, votează întotdeauna împotriva popularilor, din care fac parte PNL, PMP și UDMR. Cum poți tu să votezi la Bruxelles cu PSD, vii și în țară și spui public că PSD e ciuma roșie, iar tu pe la spate dai mâna cu el, pe ici pe colo. Ei au fost împotriva familiei tradiționale, care e un aspect de dreapta, indiferent ce ar spune unii”, a declarat Ovidiu Popa.

Candidatul PMP Timiș pentru Senat a mai spus că europarlamentarii USR au fost în SUA și l-au susținut pe Bernie Sanders, care a fost numită de presa centrală de la noi socialist și comunist.

„De asta spun că USR e noua stângă, nu au nicio legătură cu dreapta, în afară de nume. Eu sunt foarte încrezător că vom face guvernarea cu colegii de la PNL și foarte probabil cu cei de la UDMR pentru că UDMR clar va intra în Parlament și dacă nu face 5%. Noi la ultimele alegeri am depășit pragul și la nivel național am avut peste 6%. Ultimele sondaje ne dau între 7 și 9%, deci nu e nicio îndoială că noi nu intrăm la guvernare. Eu sunt încrezător că vom face guvernarea fără USR”, a afirmat Ovidiu Popa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.