Patronii sălilor de fitness cer demisia prefectului de Timiș. Care este motivul

Patronii sălilor de fitness cer demisia prefectului de Timiș. Care este motivul

6
DISTRIBUIȚI

Patronii sălilor de fitness au postat, în această seară, un mesaj prin care cer demisia prefectului de Timiș.

”În cadrul dialogului inițiat de operatorii fitness din Timiș considerăm că prefectul tratează cu superficialitate domeniul activităților sportive locale, ne obstrucționează nejustificat activitatea și reacționează tardiv la problemele sesizate de noi.


Din cauza comunicării deficitare a prefectului de Timiș, din cauza neglijenței și ignorării segmentului fitness care susține sănătatea publică, MÂINE NU VOM RELUA ACTIVITATEA dar ne vom căuta dreptatea în justiție”, se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Operatorii sălilor de fitness acuză faptul că județul Timiș este singurul județ din țară în care sălile au fost închise abuziv.

6 COMENTARII

 1. ce demisie sa ceri cand femeia a fost cu buna-stiinta pusa in functia asa analfabeta cum era. cum sa demisioneze? asa oameni n-au creier sau onoare sa demisioneze.

 2. Nu doar patronii salilor de fitness, ci toti ar trebui sa cerem demisia dnei Onet, dansa fiind, in cel mai bun caz, analfabeta functional. Cum sa existe un prefect analfabet, in asemenea vremuri?!

 3. Inchizi piata alimentara Iojefin,dar nu inchizi Mallurile.
  Johannis tot spera ca v om scapa de carantina totala,nu merge. Stateam 3 saptamani in carantina acuma,dar aveam sarbatori de iarna cat de cat relaxante,asa dupa alegeri ne vor baga in carantina de sarbatori pe toti. Vad ca Psd ul a schimbat placa,cred in pandemie de dragul voturilor.

 4. Cel mai simplu e sa închizi. Orice funcționar care nu a produs în viata lui nimic, și a primit doar de la stat bani, nu îl interesează antrenorul și faptul că acolo e viata lui, toată averea lui, ca el are o activitate economica exact ca o firma cu sute de angajați. Îl închizi doar ca să arăți ca,, „iei masuri”. Toți cei închiși abuziv, fără sa fi încălcat o lege” trebuie să dea Prefectura în judecată pentru recuperarea prejudiciului.
  Dacă pentru „binele public” afectezi proprietatea privata a cuiva care nu a greșit cu nimic trebuie să plătești.
  Dacă o vor ataca în instanta vor câștiga, Prefectura va plăti pagubele, și în mod normal ar trebui sa recupereze banii de la persoana vinovată. As vrea ulterior sa vad dacă doamna Prefect ar mai lua aceste decizii.
  Referitor la încheierea piețelor față de Mall sau Kaufland… nu are decat explicația ca sunt puternici, străini, etc.
  Dacă o persoana greșește ia masuri de sancționare asupra ei nu asupra pieței.
  Ai o problema la un deget, nu tai tot piciorul.
  Decât dacă ești bugetar

  • Asta voteaza.poporul de retardati, masuri socialiste, ca nu le place munca sau sunt pur si simplu prosti. Are statul grija de noi” mereu inseamna foamete, devalorizarea monedei, etc. Dar cu cine sa discui asa ceva? Toti imbecilii au drept de vot, din pacate. „democratia”, bucuria talharilor politici

 5. Să se voteze ei singuri ,prosti îs ăia ce o să voteze ,pe 6 decembrie, îmi pare rău,dar PSD îl era bombonică pe lângă ăștia,își bat joc de popor,..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.