Percheziții la locuințele unui tânăr bănuit că ascundea bunuri furate. Ce au...

Percheziții la locuințele unui tânăr bănuit că ascundea bunuri furate. Ce au găsit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timișoara, la locuințele unei persoane bănuite de tăinuire.

„Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș – Secția 3 Poliție Urbană Timișoara, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Activitatea a vizat probarea activităţii infracţionale a unei persoane în vârstă de 25 de ani bănuită că ar fi tăinuit bunuri provenite din furturi de pe raza municipiului Timișoara. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 10 litri de substanță formaldehidă, un lanț de aur, trei biciclete, două trotinete, 12 truse de scule, trei casetofoane, un aparat de sudură, un dispozitiv artizanal, o pompă electrică și 95 litri de detergent lichid, bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.