Pericol de explozie după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări

Pericol de explozie după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-490772035">

Pompierii cărăseni au fost chemați în toiul nopții să stingă un incendiu care a izbucnit la o casă din comuna Berzovia. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita cu două echipaje de pompieri și două autospeciale de stingere cu apă si spumă și o autospecială de primă intervenție și conducere, personal ai SVSU Berzovia și o echipă din cadrul Enel.

Potrivit ISU Caraș-Severin, focul se manifesta la bucătăria de vară și la două camere ale casei, extinzându-se și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, cu pericol de explozie datorită unei butelii de gaz aflată în interior.

Salvatorii au acționat rapid pentru localizarea incendiului și scoaterea buteliei de gaz din interiorul locuinței, in jurul orei 03.30 incendiul fiind lichidat in totalitate.

Nu s-au înregistrat victime, în casă neaflându-se nicio persoană, au ars mobilierul, aparatura electrocasnică si acoperișul casei. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică a casei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.