Plata cu cardul va fi posibilă la toate oficiile de cadastru și...

Plata cu cardul va fi posibilă la toate oficiile de cadastru și publicitate imobiliară din țară

0
DISTRIBUIȚI

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) anunță că partenerii ce au acces în sistemul informativ eTerra pot plăti cu ajutorul cardului bancar tarifele pentru serviciile prestate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj, astfel mărindu-se numărul celor care nu mai trebuie să se deplaseze la ghișee pentru plata serviciilor de cadastru. Totodată, ANCPI anunță și că, în curând, această facilitate se va extinde la nivel național.

„Plata cu cardul în eTerra va fi extinsă la nivelul tuturor oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară în cel mai scurt timp, pe măsură ce acestea definitivează contractele cu procesatorul de plăți.


Activitatea ANCPI este digitalizată în proporție de 100%. Lucrăm continuu la îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim cetățenilor și partenerilor noștri”, a precizat Laurențiu Alexandru Blaga, președinte-director general al ANCPI, conform avocat.net.

În prezent, atât cetățenii, cât și partenerii ANCPI pot achita online, cu cardul bancar, extrasul de carte funciară pentru informare și extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, prin intermediul platformei epay.ancpi.ro.

De asemenea, din luna octombrie, cei ce interacționează cu ANCPI au la dispoziție un nou instrument, respectiv posibilitatea de a semna documentele direct în browser. „Semnarea documentelor în browser simplifică și eficientizează procesul de depunere și soluționare a lucrărilor de specialitate, scurtând fluxul acestora”, sublinia ANCPI cu ocazia lansării acestui serviciu.

În plus, sistemul eTerra a mai fost modificat și în vară, mai exact, în luna august, când procedura de înregistrare a cererilor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a fost simplificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.