PMP-istul Neamțu: „Fritz mi se pare un biciclist pierdut în trafic (…)...

PMP-istul Neamțu: „Fritz mi se pare un biciclist pierdut în trafic (…) E folosit”

2
DISTRIBUIȚI

Invitat la emisiunea Pressalert LIVE, Mihail Neamțu, candidat PMP pentru Camera Deputaților, a atacat colaborarea dintre USR și PSD.

„În Timișoara, apărătorii numărul 1 a ideii de reformă, luptă împotriva hoției ș.a.m.d., au uitat de Colectiv, au uitat de miile de infractori eliberați de PSD în spațiu public, USR a uitat de chestia asta, de răul făcut cu legile justiției și văd că prin județ așa se discută, ba la Cenad, ba la Timișoara, ba prin Dumbrăvița se discută ca și când PSD și USR sunt frați.


Pentru mine, asta este mlaștina, oameni fără convingere. Tu dai la televizor bine, tu, Barna, ne vorbești despre lupta împotriva hoției și în teritoriu îl lași pe Fritz, dar Fritz mi se pare un naiv, eu cred că e folosit, nu are autoritate, Fritz mi se pare un biciclist pierdut în trafic, un băiat bun care încearcă să-i mai potolească dar nu are cum, nu are forța unui om politic care să-și potolească cerberii”, a declarat Mihail Neamțu.

Candidatul PMP la Camera Deputaților a spus că cerberii sunt cei care vorbesc despre o Românie fără hoție și bat palma cu PSD.

„USR-iștii sunt, din punctul meu de vedere, teribil de scandalagii, au un soi de agresivitate direct proporțională cu incompetența”, a spus Mihail Neamț.

2 COMENTARII

  1. Nu mai prostiti poporul roman, stimati USR+isti fritzieni! Nu va descurcati sa gasiti portalul oficial al UE pentru alegerile locale/municipale din Romania? Hm! Nici Constitutia Romaniei nu ati citit-o? Vai! Vai! https://www.google.com/amp/s/europa.eu/youreurope/citizens/residence/elections-abroad/municipal-elections/romania/indexamp_ro.htm

    La alegerile municipale/locale din Romania cetatenii din alte tari ale UE pot sa candideze ca si consilieri, NU ca PRIMARI sau PREFECTI! Ce nu e clar? Pe ce lume traiti? Nici specialistii in legislatie ai UE nu stiu? Stiu „expertii” fritzieni!

    Tribunalul Timis a validat alegerea primarului fara sa solutioneze contestatiile. A refuzat sa-l verifice pe judecatorul recuzat din proces, incalcandu-se astfel art.149 din Codul administrativ/2019 R: invalidarea alegerii primarului se face daca se constata neindeplinirea conditiilor de eligibilitate si fraudarea alegerilor. PROCESUL CONTINUA! D-l Dominic Fritz nu are cetatenie romana si domiciliul in Timisoara, conditii obligatorii de eligibilitate ca sa fie primar al Timisoarei, functie de demnitate publica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.