Președintele USR Timiș înainte de votul pentru vicepreședinții CJT: „Vom avea o...

Președintele USR Timiș înainte de votul pentru vicepreședinții CJT: „Vom avea o radiografie clară și sinceră asupra intențiilor pe care le are PNL”

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul zilei de azi putem avea un vicepreședinte PNL și un vicepreședinte USR PLUS la Consiliul Județean Timiș, a transmis Cristian Moș cu o oră înainte de începerea ședinței online a administrației județene.

„Este nevoie doar de voință politică pentru o majoritate USR PLUS-PNL și pentru ca acest vot, pe care-l putem da în ședința de la ora 14.00 a CJT, să încheie blocajul de două luni.


Va fi semnalul că putem, în sfârșit, să avem un parteneriat loial pentru Timișoara și Timiș. Iar vineri, în Ședința de Consiliu Local, Dominic Fritz este gata să suplimenteze ordinea de zi, urmând să fie votat viceprimarul propus de PNL la Timișoara. După finalul ședinței de la ora 14:00 vom avea o radiografie clară și sinceră asupra intențiilor pe care PNL le are față de formarea de majorități stabile atât în Timișoara, cât și în Consiliul Județean Timiș”, a transmis, astăzi, liderul USR PLUS Timiș.

Sursa foto: Facebook / Cristian Moș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.