Prima ședință de consiliu local convocată de Dominic Fritz va avea loc...

Prima ședință de consiliu local convocată de Dominic Fritz va avea loc în Sala „Capitol”. Pe ordinea de zi, alegerea viceprimarilor

0
DISTRIBUIȚI

Noul primar al Timișoarei a convocat prima sa ședință de consiliu local, ședința extraordinară urmând să aibă loc în Sala „Capitol” a Filarmonicii „Banatul” luni, 16 noiembrie.

În cadrul ședinței va fi aprobat procesul verbal al ședinței ceremoniei de constituire a noului consiliu local, vor depune jurământul doi consilieri supleanți, se vor organiza comisii și se vor alege viceprimarii.

Iată ordinea de zi, așa cum a fost scrisă în anexa atașată dispoziției prin care a fost convocată ședința:

1.


Alegerea președintelui ședintelor Consiliului Local al Municipiului Timișoara din lunile noiembrie 2020, decembrie 2020 și ianuarie 2021.
2. Aprobarea Procesului Verbal al ședinței Consiliului Local din data de 28.10.2020 și a Procesului Verbal al ședinței ceremoniei de constituire a Consiliului Local al Municipiului Timișoara din data de 30.10.2020.
3. Depunerea juramântului de către supleanții validați în conformitate cu prevederile art.119 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 – privind Codul Administrativ: domnul TABĂRĂ AMÂNAR COSMIN GABRIEL și domnul
ȚOANCĂ RADU-DANIEL.
4. Alegerea Comisiei de validare și numărare a voturilor.
5. Alegerea Viceprimarilor/Viceprimarului Municipiului Timișoara.
6. Organizarea Comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.