Programul politic pentru alegerile parlamentare, lansat de PMP la Timișoara

Programul politic pentru alegerile parlamentare, lansat de PMP la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Partidul Mișcarea Populară (PMP) și-a lansat, vineri, la Timișoara programul politic pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

La evenimentul care a avut loc la un restaurant din oraș au participat Mihail Neamțu, noul președinte al PMP Timiș, candidat la Camera Deputaților, alături de Ligia Iunia Dugulescu, candidat PMP Timiș pentru Senat, Cosmin Cionca, acesta fiind candidat PMP Timiș la funcția de deputat, precum și Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP la nivel național, candidat la Camera Deputaților.

„Vedem că de la tragedie la tragedie sau criză mai puternică la criză mai puternică, ne lovim doar de aceleași lucruri. Nu avem  paturile urgente pentru marii arși, infrastructura spitalicească necesară. Foarte multe lucruri bune va putea să facă pentru România, dar în special pentru Timiș, Mihail Neamțu în programul nostru. Punem un accent deosebit pe tot ce înseamnă depolitizarea învățământului.


Dar această criză sanitară ne-a arătat faptul că nu avem capacitatea ca stat să asigurăm accesul la educație al elevilor noștri. 40% dintre elevii din mediul rural nu au avut acces la educație în timpul stării de urgență, unul din doi elevi fac cursuri online de pe telefon. Sunt niște date care trebuie să ne îngrijoreze cu cât mai mult România are o rată mare a abandonului școlar prin comparație cu alte state din Uniunea Europeană”, a declarat Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP la nivel național.

„Lista PMP Timiș este cea mai bună ofertă electorală din tot ceea ce există și nu exagerez când spun asta”, a spus liderul PMP Timiș, Mihail Neamțu.

Ligia Iunia Dugulescu, candidat PMP Timiș pentru Senat, a precizat că deoarece întotdeauna lucrurile bune pleacă din Banat, are încredere că de aici va crește mișcarea creștin-democrată în toată România.

„Acum, când Timișoara va fi Capitală Culturală în 2023, e nemaipomenit să avem un mare om de cultură (n.r. – Mihail Neamțu) care să fie prezent în oraș. Experiența mea este în domeniul social, am lucrat cu oameni vulnerabili, copii orfani, bătrâni, dar am experiență și în consiliere și antreprenoriat. Eu m-am alăturat partidului deoarece cred în valorile pe care PMP le apără și le promovează. PMP este singurul partid politic din România care permite în acest moment libertatea de exprimare și de dezvoltare a ideilor, atrage oameni de calitate care să vină cu idei practice”, a afirmat Ligia Iunia Dugulescu.

Candidatul PMP Timiș la funcția de deputat, Cosmin Cioca, a precizat că previne din mediul antreprenorial, a locuit o vreme în Danemarca și vrea să susțină toți producătorii locali de legume și fructe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.