PSD Timiş după amânarea alegerii vicepreședinților la CJT: „Oportunitatea de a deveni...

PSD Timiş după amânarea alegerii vicepreședinților la CJT: „Oportunitatea de a deveni stăpân absolut peste județ l-a orbit pur și simplu pe Nica”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele consiliului județean este departe de a urmări interesul timișenilor, sunt de părere reprezentanții PSD Timiș. Prin intermediul unui comunicat de presă, aceștia reacționează după eșecul privind alegerea celor doi vicepreședinți ai CJ Timiș.

„Alin Nica a dovedit astăzi că nu poate depăși nivelul unui politician de liga mică, cel care în față se străduiește să zâmbească și să promită iar în spate face manevre, din păcate, unele proaste și total în defavoarea cetățenilor care au votat schimbarea.


Oportunitatea de a deveni stăpân absolut peste județul Timiș l-a orbit pur și simplu pe Nica. Este absolut iresponsabil ca la două luni de la câștigarea alegerilor să nu finalizezi numirea vicepreședinților alături de care să conduci județul. Cine să mai creadă că zâmbetele și strângerile de mână sunt sincere? Declarațiile de bune intenții au sfârșit într-un total eșec, după ce proiectul de numire a vicepreședinților CJT, așteptat să fie discutat la plenul de astăzi, a fost amânat. Considerăm că iresponsabilitatea liderului PNL este dublată de incompetență și de incapacitatea de a lua decizii clare și asumate”, au transmis social-democrații.

Cei de la PSD Timiș au un mesaj pentru liderul interimar al liberalilor și președinte al administrației județene: „Domnule președinte Alin Nica, administrația înseamnă răspundere și angajament, înseamnă muncă în folosul oamenilor, pentru asta ați fost votat. Jocul acesta pe care îl jucați de două luni poate fi numit teatru ieftin. Nu puteți convinge lumea că sunteți un lider serios. Politica nu se face seara la terasă sau dimineața la cafea, cu declarații prietenoase pe Facebook, dar cu lipsă de decizie și de asumare. Toate acestea sunt valabile și pentru reprezentanții USR. Până acum și unii și alții ați demonstrat că vă pasă doar de interesele voastre, de a pune mâna pe niște funcții și de a arăta care iese mai câștigat după aceste negocieri. Dacă vă mai încordați mult mușchii, riscați să faceți febră musculară. Timișenii nu merită acest spectacol politic de slabă calitate. Timișul și Timișoara au nevoie de administrații serioase și de conducători responsabili și asumați. Din respect pentru cetățeni ar trebui să terminați cu jocul și să începeți să lucrați.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.