Ripensia are şase pozitivi şi nu poate juca mâine cu Mioveni. Roş-galbenii...

Ripensia are şase pozitivi şi nu poate juca mâine cu Mioveni. Roş-galbenii nu ar fi avut portari valizi

0
DISTRIBUIȚI

Meciul Ripensia Timişoara CS Mioveni trebuia să se joace mâine pe „Electrica” în etapa a 12-a a Ligii 2. Jocul a fost însă amânat deoarece la gruparea roş-galbenă au apărut nu mai puţin de şase cazuri de infectare cu noul coronavirus după deplasarea de la Chiajna. Printre cei afectaţi de numără goalkeeperii, acesta fiind şi motivul invocat de gazde pentru reprogramare.

„În această săptămână, după revenirea din deplasarea de la Chiajna, patru jucători și doi membri ai staff-ului tehnic au prezentat simptome specifice COVID-19.


Deși următoarea testare a lotului și staff-ului urma să se desfășoare luni, 16 noiembrie, clubul nostru a decis testarea celor șase persoane. Rezultatele au relevat că toți cei șase sunt infectați cu COVID-19”, se arată în comunicatul Ripensiei.

Printre cei despitaţi pozitiv se numără antrenorul cu portarii Călin Frunză, dar şi un portar, Ştefan Dobre conform liga2.ro. Date fiind împrejurările s-a stabilit că ceilalţi goalkeeperi au fost contacţi şi au intrat la rândul lor în izolare. Conform protocolului echipele din B pot să dispute meciurile şi dacă înregistrează mai multe cazuri Covid, condiţia e însă să aibă un lot de 13 inşi disponibili şi cel puţin un portar valid.

„În cursul zilei de astăzi, 13 noiembrie, a fost testat tot lotul, precum și staff-ul aferent, mai ales că încă un portar a prezentat în această dimineață simptome specifice COVID-19. Vom anunța în timp util rezultatele testării și vă vom ține la curent cu desfășurarea situației epidemiologice din cadrul echipei”, se mai arată pe pagina oficială a grupării timişorene.

Ripensia era într-o formă bună în B şi se afla pe locul 12 cu 15 puncte din zece partide disputate înaintea weekendului acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.