Ripensia, la al doilea meci consecutiv amânat. Roş-galbenii nu pot juca nici...

Ripensia, la al doilea meci consecutiv amânat. Roş-galbenii nu pot juca nici cu „U” Cluj la data stabilită

0
DISTRIBUIȚI

Afectată puternic de un focar de coronavirus, echipa timişoreană a fost nevoită să-şi amâne al doilea joc la rând în Liga 2. După jocul cu Mioveni, Ripensia nu o poate întâlni deocamdată nici pe „U” Cluj. Jocul era programat iniţial duminică, în fief-ul ardelenilor.

Zilele trecute nu au adus vindecări minune la gruparea pregătită de Cosmin Petruescu, afectat la rândul său de Covid.


Reamintim că săptămâna trecută nu mai puţin de 19 jucători, dar şi staff-ul echipei a fost detectat pozitiv cu noul coronavirus. Toţi aceştia au intrat în izolare, fapt ce a dus la amânarea partidei cu CS Mioveni din weekend-ul trecut. Jocul cu argeşenii, de pe teren propriu, se va disputa până la urmă miercuri, 2 decembrie, de la ora 14.00.

„Ripi” va rămâne pentru o perioadă singura echipă din B cu doar zece meciuri disputate, după ce Dunărea Călăraşi va juca sâmbătă. Asta deoarece a fost amânat şi meciul cu „U” Cluj stabilit iniţial să se dispute luni, 23 noiembrie, de la ora 16.30. „Având în vedere situația epidemiologică de la echipa noastră, partida de luni, 23 noiembrie, ora 16:30, programată în deplasare, în etapa a 13-a a Ligii 2, la Universitatea Cluj, a fost amânată. Clubul nostru va reveni în perioada următoare cu noi detalii, imediat ce vom avea informații actualizate”, se arată în comunicatul Ripensiei.

În acest sezon roş-galbenii au mai avut amânat chiar jocul din prima rundă, cu FC U Craiova, partidă pierdută ulterior, scor 1-4, la Severin. Ripensia se afla pe o pantă ascendentă la momentul multiplelor cazuri pozitive. În prezent roş-galbenii au 15 puncte din 30 posibile şi ocupă locul 15, dar sunt la doar patru puncte de zona play-off-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.