Scena din Cartier susține tinerele talente timișorene: concert cu formația The Skywalkers....

Scena din Cartier susține tinerele talente timișorene: concert cu formația The Skywalkers. Când poți urmări concertele online

0
DISTRIBUIȚI

La fel ca și multe alte „felii“ din zona culturală și sectorul independent timișorean al muzicii a fost  grav afectat de restricțiile generate de pandemia cu COVID-19. Unul din proiectele care oferă un ajutor în acest domeniu poartă numele de Scena din Cartier și este derulat de Tribul Artistic prin intermediul directorului artistic Johnny Bota, unul dintre membrii fondatori ai trupei Bega Blues Band. Primul concert derulat sub această umbrelă s-a desfășurat online la sfârșitul săptămânii trecute cu CLAR Band, iar al doilea eveniment inclus în cadrul acestui program care sprijină scena locală va avea loc astăzi, online, de la ora 19, alături de Leslie Wolf and The Groovemakers.

Mâine, duminică, 22 noiembrie, de la ora 19, melomanii vor avea parte de un recital online susținut de tânăra formație timișoreană The Skywalkers, care a lansat la sfârșitul anului 2018 albumul de debut care poartă numele de The Way I Feel.


Formația este alcătuită din Thea Marconi (voce), Raluca Mandae (bass), Raul Iuga (chitară) și Matei Marconi (tobe), iar la concertul de lansare a discului de debut artiștii i-au avut ca invitați speciali pe scenă pe  Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță și MeeRah. Solista formației The Skywalkers, Thea Marconi, a început să studieze chitara clasică la vârsta de 7 ani iar doi ani mai târziu a susținut primul recital de patru piese, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara. În vara acestui an, formația The Skywalkers a obținut locul patru la secțiunea de creație a concursului Bega Music Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.