SCM Politehnica revine pe semicerc aproape în formulă completă. Un străin ar...

SCM Politehnica revine pe semicerc aproape în formulă completă. Un străin ar putea debuta contra Focşaniului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

Handbaliştii alb-violeţi revin la jocurile din Liga Zimbrilor după o pauză de aproape o lună şi jumătate. Revenirea se va produce tot departe de casă, în sala Rapid, din Bucureşti, unde e programat duelul cu CSM Focşani. Cu această ocazie la SCM Politehnica ar putea debuta sârbul Savo Slavuljica, care e în sfârşit apt de joc.

Poli e pe 6 cu 21 de puncte în actuala ierarhie, în timp ce echipa din Moldova ocupă doar poziţia a 13-a, cu 9 puncte, tot din zece partide disputate. Cea mai bună veste din tabăra viola e că toate rezultatele la testarea Covid au ieşit de această dată negative.


Bănăţenii ar putea avea, în schimb, probleme legate de ritm şi coeziune, căci după anularea meciului cu Minaur, clubul a avut şi destui jucători selecţionaţi la fiecare nivel al naţionalei.

”Practic echipa, în integritatea ei, o avem abia de câteva zile. Cel mai important pentru noi va fi să arătăm ca o echipă, după o lungă perioadă în care am fost destul de fragmentați… E greu să împărțim campionatul cu favoriți și outsideri, pentru că au fost surprize, inclusiv noi realizând câteva dintre rezultate. Aș spune că meciul cu Focșani e deschis; noi nu ne detașăm ca o favorită netă, poate doar tradiția și valoarea individuală a unor jucători să ne îndrume cu gândul spre acest lucru. Superioritatea noastră, dacă va fi, trebuie să o arătăm pe teren în tot meciul”, a declarat Vlad Caba, „principalul” alb-violeţilor.

Pentru acest meci Politehnica îl are eligibil şi pe Savo Slavuljica (23 ani), după încheierea tuturor formalităților legate de permisul de muncă. ”A fost destul de ciudată această situație. Acum trebuie să ținem cont că jucătorul nu a evoluat într-un meci oficial cam de la începutul acestui an, când evolua în campionatul din Ungaria. El s-a antrenat cu noi, dar fără să fie în vreun meci nici de pregătire nici oficial. În aceste condiții, va trebui să-i acordăm o perioadă de acomodare și îl vom utiliza atât timp cât simțim că este util în joc”, a precizat Caba. Un alt jucător din ţara vecină, portarul Aleksandar Milenkovic are și el actele în regulă, dar nu s-a putut întoarce deocamdată la Timișoara, pentru că s-a infectat cu coronavirus și e în izolare în Serbia.

Partida SCM Politehnica – CSM Focşani se dispută mâine, de la ora 13.00 (netelevizat), în etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.