Baschet SCM Timişoara încearcă să fie mai aproape de fani în pandemie....

Baschet SCM Timişoara încearcă să fie mai aproape de fani în pandemie. Un antrenament al „leilor” va fi transmis live

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagină oficială / Facebook

Echipa de baschet SCM Timişoara s-a întors săptămâna trecută de la Sibiu cu o calificare în Final 8-ul Cupei României.


„Leii” nu au putut însă să se bucure de reuşită în faţa unui public. Pentru a fi mai aproape de suporterii ei, gruparea alb-violetă va transmite în direct pe Facebook o sesiune de antrenament.

„Dragi suporteri, având în vedere că restricțiile actuale nu vă permit să ne fiți alături din tribuna sălii „Constantin Jude”, ne-am gândit la o soluție cu ajutorul căreia să fim totuși mai aproape unii de alții.

Astfel, antrenamentul de vineri seară al „leilor” din Banat va fi transmis în direct pe pagina noastră de Facebook”, se arată în mesajul grupării timişorene de baschet.

Prin urmare, vineri, de la ora 19.00, fanii „leilor” şi nu numai, îi pot urmări pe Dragoste şi compania în direct la o sesiune de pregătire pe pagina oficială de Facebook Baschet SCM Timişoara.

Până acum în acest sezon, SCM-ul a disputat trei partide oficiale, cele trei jocuri din grupa C preliminară din Cupa României. Rezultatele au fost următoarele: 87-85 cu CSO Voluntari, 109-49 cu CSM Tg. Jiu, respectiv 68-85 cu CSU Sibiu. Bănăţenii calificându-se de pe poziţia secundă în Final 8-ul competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.