SCM Timişoara începe în sfârşit noul sezon. Clubul municipal, fără conducătorul numit...

SCM Timişoara începe în sfârşit noul sezon. Clubul municipal, fără conducătorul numit de Robu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială

SCM Timişoara va debuta săptămâna viitoare în stagiunea baschetbalistică 2020-21 prin intermediul Cupei României. Întreaga competiţie a fost amânată din cauza numeroaselor cazuri Covid apărute, inclusiv la gruparea bănăţeană. Alb-violeţii s-au recuperat între timp medical, dar zilele trecute internaţionalul Alexandru Olah a fost depistat pozitiv.

Lewis Stallworth a fost printre ultimii „recuperaţi” din calupul de zece jucători depistaţi cu noul coronavirus în tabăra „leilor”, inclusiv Dragan Petricevic a fost afectat, dar între timp lotul „leilor” a revenit la pregătirea normală.


Iar marţi, 10 noiembire, timişorenii vor fi în sala „Transilvania” din Sibiu pentru a da piept cu CSO Voluntari, partidă care va începe la ora 16 și va fi transmisă în direct pe postul Digisport 4. Acest joc va fi primul din grupa C a Cupei, tot marţi e programat şi jocul dintre gazda CSU Sibiu şi CSM Tg. Jiu.

A doua zi, SCM va înfrunta şi ea CSM Târgu Jiu (16.00, Digi). Celălalt meci programat miercuri în grupa C este cel dintre CSO Voluntari și CSU Sibiu. În fine, vinerea viitoare „Leii din Banat” vor înfrunta de la 19.30 Sibiul. Bănăţenii vor fi lipsiţi de serviciile lui Olah, depistat pozitiv.

Ruşeţ, OUT

Poate vestea ultimelor zile în cadrul clubului e însă „depunerea mandatului” de către directorul Vasile Ruşeţ după pierderea alegerilor de către Nicolae Robu. O instalare de la început cu probleme, la insistenţele vechiului primar, perioada acestuia la club pe durata anului s-a remarcat prin maniera „factotum” de a conduce. De multe ori Ruşeţ comunica direct poziţia clubului în diverse probleme, dar alte aspecte din viaţa secţiilor, în special a celei de rugby au fost eludate. De altfel, plecarea acestuia nu a fost semnalată pe niciun canal oficial de comunicare, ci doar în presa locală. „Vineri (n.r. săptămâna trecută) mi-am predat mandatul asa cum am promis, eu fiind pus în acea poziţie de Nicolae Robu şi era normal să plec odată cu el”, a declarat Ruşeţ pentru opiniatimisoarei.ro. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu SCM în continuare, cel puţin în privinţa postului de conducere probabil va fi organizat un concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.