SCM Timişoara a pierdut derby-ul cu Sibiul, dar a obţinut biletele pentru...

SCM Timişoara a pierdut derby-ul cu Sibiul, dar a obţinut biletele pentru „Final 8”-ul Cupei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a cedat în ultimul joc al grupei C din Cupa României. „Leii” au fost învinşi de gazda turneului – CSU Sibiu, scor 85-68, după ce au condus pe tabelă după primul sfert.


În ciuda eşecului, alb-violeţii şi-au asigurat un loc în Final 8!

Baschetbaliştii alb-violeţi au început bine jocul din sala „Transilvania” şi au avut un avantaj de cinci puncte la finele sfertului 1 (scor 22-17). Gazdele, care aveau nevoie neapărat de victorie după eşecul înregistrat cu Voluntari, au preluat apoi iniţiativa de la -6.

Sibiul a condus la pauză cu 39-35, dar şi-a mărit ecartul simţitor în a doua jumătate a partidei. Astfel că, ultimul sfert s-a reluat de la 65-41 în favoarea ardelenilor. Au fost apoi aproape 30 de puncte diferenţă (72-43), dar bănăţenii au mai tăiat apoi din „pierderi”.

Cei mai buni marcatori ai întâlnirii au fost Jackson şi Philmore, ambii de la CSU Sibiu, cu câte 15 puncte. De partea cealaltă, cei are au înscris pentru SCM au fost: Komatina 12 puncte, Lazar 10, Dragoeste 10, Gajic 10, Mirkovic 9, Brown 8, Kelemen 6, Mocriţchi 3.

Deşi au pierdut acest joc, „leii” se califică în Final 8, alături de gazde şi de Voluntari, deoarece în prima grupă echipa de pe locul 3 a înregistrat două eşecuri. Cu ilfovenii, SCM Timişoara a câştigat cu 87-85, în timp ce echipa din Tg. Jiu a fost învinsă la scor de alb-violeţi: 109-49.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.