Șeful PSD Timiș, mesaj pentru Nica și Fritz: „Guvernați împreună sau separat,...

Șeful PSD Timiș, mesaj pentru Nica și Fritz: „Guvernați împreună sau separat, dar faceți-o, pentru că mor oameni în fiecare zi!”

2
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, a transmis, sâmbătă, un mesaj celor care au câștigat alegerile locale de la sfârșitul lunii septembrie. Social-democratul le cere primarului Dominic Fritz și liderului CJT, Alin Nica, să înceteze a-și mai da replici prin intermediul rețelelor de socalizare și să treacă la treabă. Alfred Simonis le cere celor doi să se ocupe de pandemie și de COLTERM, precum și de alte probleme importante pentru Timișoara și pentru județ.

„Domnilor Nica si Fritz,

Romania se află in criză sanitară şi economică. Timişoara si Timişul se află in vârful clasamentului cu decese şi infectări cu Covid 19.

Primăria Timişoara se află într-o situație economică mai gravă ca oricând, având datorii restante la furnizori, cu un COLTERM falimentat şi cu risc de întrerupere a agentului termic în plină iarnă, cu mii de litigii si datorii restante de zeci de milioane, ca să nu mai vorbim de probleme structurale, de organizare proastă, de lipsa digitalizării sau a unui PUG funcțional.

Cu toate acestea, dumneavoastră, domnilor Nica si Fritz, nu faceți altceva decât să vă dați replici pe Facebook la aproape două luni de la alegerile în care oamenii şi-au pus speranța în dumneavoastră! Vă bateți pe funcții, pe influență, probabil şi pe interese economice!

Ne aflăm într-o perioadă în care toate acestea trebuie lăsate deoparte, pentru a ne concentra pe ce este cu adevărat important.

Am anunțat imediat după alegeri că nu dorim sa guvernăm şi să facem majoritate nici cu USR, nici cu PNL, pentru că am înțeles că am pierdut alegerile şi că e vremea să stăm în opoziție.


Prin urmare, nu vă mai acuzați unii pe alți de înțelegeri cu PSD, pentru că PSD Timiş nu va face alianțe cu voi, oricâți emisari trimiteți!

Fac un apel la Dominic Fritz să se apuce de treabă, pentru că Timişoara are nevoie de un primar responsabil si implicat, care să facă administrație, nu politică!

Fac un apel la Alin Nica să înțeleagă că este președintele Consiliului Județean Timiş, nu primar la Dudeştii Noi, iar politica mare se face responsabil şi asumat. Prin urmare, aștept ca domnul Nica să facă publică înțelegerea cu Pro România prin care PNL numește doi vicepreşedinți PNL la Consiliul Județean, respingând alianța cu USR!

Domnilor, ajunge! Hotărâți-vă odată! Guvernați împreună sau separat, dar faceți-o, pentru că mor oameni în fiecare zi!”, a transmis deputatul PSD Alfred Simonis.

2 COMENTARII

  1. Și Domnule primar, luați cei doi viceprimari, faceți tot ce se poate legal, și arătați-ne (încă odată) ca de la noi se iau bani și se dau la aia care nu muncesc. Chiar dacă i-am avut pe grindeanu și pe gorghiu
    Care apar cu doua zile înainte de alegeri. Ciuhandru, robu,… Toți vin aici ca sunt bani. Toți au vândut și au distrus Timișoara. AȘTEPTĂRILE SUNT MARI! Succes!

  2. Ce ar trebui sa știți, este ca nu userul a făcut puncte la alegeri, ci dumneavoastră vs robu. Deci dpmdv timișorenii au Al’s un om nu un partid. Complicat dar dacă vva mai confirma cineva, țineți seama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.