Sorin Grindeanu despre negocierile dintre PNL și USR PLUS, în Timiș: „Și-au...

Sorin Grindeanu despre negocierile dintre PNL și USR PLUS, în Timiș: „Și-au dat arama pe față. Supărările astea de copii care se joacă cu găletuța în nisip nu își au locul”

2
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreședintele PSD la nivel național, Sorin Grindeanu, întărește spusele liderul județean al partidului, Alfred Simonis, potrivit cărora social-democrații nu vor intra în echipa de guvernare locală, nici la Primăria Timișoara și nici la Consiliul Județean Timiș. Grindeanu spune că PSD va face opoziție constructivă în cele două instituții.

„Din punctul meu de vedere, și-au dat arama pe față, atât PNL cât și USR, drept dovadă declarațiile pe care le-am văzut ieri ale primarului de la Sânnicolau Mare, actual secretar general interimar al PNL Timiș.


Acele declarații arată imaginea la zi a iubirii între ghilimele dintre USR și PNL. E treaba lor ce fac, dar e e treaba lor până când ne ating interesele noastre ale timișorenilor și timișenilor. Să-mi fie scuzată comparația, dar mi se pare că sunt ca niște copii cu găletușe care se joacă în nisip, a aruncat unul cu un pumn de nisip în ochii celuilalt și s-au supărat, își iau jucăriile, găletușele și pleacă și se duc fiecare la păturica mămicii să se plângă. Aș face un apel la ei, din rolul de opozanți, să se trezească cât mai repede la realitate, să constituie majoritățile și să gestioneze problemele Timișoarei și ale județului Timiș rapid! Timișorenii nu i-au votat ca să se comporte în acest mod mai ales că ne aflăm într-o perioadă cu localități în carantină, cifrele continuă să crească, iar supărările astea de copii care se joacă cu găletuța în nisip nu își au locul”, a fost de părere Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD la nivel național.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.