Sorin Grindeanu, revoltat de noile restricții anunțate de autorități: „De ce ne...

Sorin Grindeanu, revoltat de noile restricții anunțate de autorități: „De ce ne bagă iarăși în case? Pentru că acest Guvern a eșuat în combaterea pandemiei?”

2
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a vorbit, vineri, la Timișoara, despre această campanie electorală atipică, precum și despre situația sanitară extrem de precară în care se află România, acuzând liberalii că sunt incompetenți.

„Ne aflăm la începutul unei campanii electorale atipice, care se desfășoară sub semnul pandemiei, dar o campanie la finalul căreia românii trebuie să își ia țara înapoi de la acești mincinoși și incompetenți. Nu se mai poate continua așa! La începutul anului am stat cu toții două luni în casă pentru că așa a vrut Orban, așa a vrut Iohannis și așa a vrut Guvernul PNL, două luni în care aproape au distrus economia, dar au spus că pregătesc sistemul sanitar, pregătesc spitalele, că aduc medicamente, că aduc ventilatoare în România. Nu au adus nimic în ultimele șase luni. Spitalele  nu au medicamente, secțiile ATI sunt aproape pline. Conform raportului Curții de Conturi au furat banii.


Au făcut spitale mobile de milioane de euro, care zac în paragină în țară. Medicamente nu avem. Nu avem ATI-uri pentru oamenii care au covid. Acum Orban și Iohannis ne bagă iarăși în case, iar distrug ce a mai rămas viabil din economia României. Nu se mai poate continua în acest mod! Domnilor, trebuie să vă opriți! De ce ne bagă iarăși în case? Pentru că acest Guvern de hoți și incompetenți a eșuat groaznic în combaterea pandemiei. Sunt total depășiți de situație. Sunt haotici. Vedem cu toții că nu știu ce să facă. Din cauza lui Orban și a Guvernului PNL intrăm iarăși, cu toții, în case. Ce ne spuneau și ne-au spus în toate aceste luni? Purtați măști, păstrați distanța, dar ei au fost primii care nu au făcut asta. Au doi miniștri cu covid și acum iarăși dau vina pe noi și ne bagă în case pe toți. Mai mult decât atât, nu au niciun plan pentru România să ne salveze viețile și să salveze economia. Au doar un singur plan: să se salveze pe ei și să facă alegeri. Acest Guvern a eșuat în combaterea pandemiei și a economiei și trebuie să plece acasă. Trebuie să ne mobilizăm cu toții să schimbăm acest Guvern”, a declarat Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD nu este de acord cu măsura de a închide piețele și târgurile și a păstra deschise supermarketurile.

„Asta înseamnă guvernare liberală. Indiferent cât de mulți oameni se infectează, câți oameni mor, ei vor să facă alegeri. De ce? Pentru că românii își vor da seama cât de de prost gestionează țara Iohannis și Guvernul PNL. Am cerut amânarea alegerilor, a fost un dialog al surzilor pentru că pe domnii de la PNL nu îi interesează economia, nu îi interesează sistemul medical. Românii îi vor sancționa la vot și PNL va pierde alegerile. Dacă ar fi în primăvară, probabil că ar avea soarta PNȚCD”, a precizat Sorin Grindeanu.

2 COMENTARII

  1. „salvarea sistemului sanitar” este cea mai cretina si penibila scuza. salvati mai bine batranii, tineti-i pe ei in case, lasati-ne dracului in pace sa muncim. asta nu inseamna ca votez psd. ruie psd. ruie pnl. ruie si usl. ruie partidelor politice

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.