Sorin Grindeanu le atrage din nou atenția celor de la PNL și...

Sorin Grindeanu le atrage din nou atenția celor de la PNL și USR să se pună de acord: Le pun la dispoziție sediul PSD pentru negocieri

0
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreședintele PSD la nivel național, Sorin Grindeanu, a declarat astăzi, la Timișoara, că PNL este un partid incapabil să guverneze nu doar la nivel central, ci și în Timiș.

„Vedem că de aproape două luni nu sunt în stare să facă majoritățile la nivel local. Timișul și Timișoara trec printr-o situație grea, avem localități carantinate, incidența este printre cele mai mari din țară, dar domnii de la PNL, așa cum se țin și la București se țin și aici doar de jocuri politice, aruncând vina una pe alții. Noi vorbim din postura de opozanți, suntem în Opoziție și așa vom rămâne patru ani. Dacă nu sunt în stare să negocieze, le punem la dispoziție sediul, know-how-ul, dacă nu pot să ajungă la un acord doar din dorința de a se încheia odată acest circ la care asistăm de două luni toți timișenii”, a declarat, luni, Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD la nivel național a mai precizat că anticipează și, în bătălia pe care PNL o duce zilnic cu USR, PNL va pierde și pierde zilnic electorat.

„Domnul Nica, din ce văd, nu vrea altceva decât putere absolută în Consiliul Județean, iar experiența ne arată că toți cei care au dorit acest lucru nu ajung bine.


Suntem în postul Crăciunului, le-aș recomanda doamnelor și domnilor de la PNL să fie mai smeriți. Văd că s-a schimbat doar șeful la PNL Timiș, metehnele parcă au rămas aceleași. E un apel în a constitui, cât de repede pot, aceste majorități și să guverneze. Timișul are nevoie de o structură completă la CJT, la fel și la Primăria Timișoara. Sunt două luni de când au fost alegerile locale, fac apeluri publice și unii și alții, e un joc de copii mici ce se întâmplă. Am senzația că există între USR și PNL un joc de-a șoarecele și pisica, dat de faptul că peste două săptămâni vor fi alegeri generale. Oamenii nu au nevoie de jocuri politice între Nica și Moș. Am văzut cum au gestionat situațiile de urgență, e dincolo de o explicație logică cum unele localități au intrat în carantină și altele nu. De asta era nevoie de o echipă completă, să facă administrație că pentru asta au candidat”, a precizat Sorin Grindeanu.

Între timp, însă, se pare că, la nivel local, s-au lămurit lucrurile între USR PLUS și PNL.

Liderul social-democrat a mai spus că PSD vrea să ia voturile nehotărâților, să îi readucă la vot pe cei care sunt de stânga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.