Tarifele de parcare în Timișoara rămân neschimbate

Tarifele de parcare în Timișoara rămân neschimbate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-663585387">

Vești bune pentru șoferi: tarifele practicate de municipalitate pentru sistemul Telpark nu se modifică. Aleșii locali au votat, astăzi, un proiect de hotărâre în acest sens.

Societatea Drumuri Municipale Timişoara SA (SDM) a solicitat promovarea unui proiect de hotărâre prin care să fie aprobate tarifele de parcare valabile pentru anul 2021, până la data de 30 iunie, în sensul menţinerii aceloraşi tarife ca şi in anii precedenţi.

Viceprimarul Ruben Lațcău a precizat că în iunie 2021 expiră delegarea parcărilor către SDM, acestea aparținând inițial de Adminstrarea Domeniului Public.

„Intenția administrației este să vină cu un nou regulament de parcare, cum se folosesc banii, parcări noi, atunci vom putea discuta și despre un plan de tarifare”, a spus Lațcău.

Astfel, o oră de parcare va costa, în funcție de zona de tarifare, verde, roșie, galbenă sau albastră, între 0,25 și 0,75 euro euro plus TVA.

Găsiți AICI toate tarifele practicate de TIMPARK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.