Thy Veils a lansat un nou videoclip și pregătește un album plin...

Thy Veils a lansat un nou videoclip și pregătește un album plin cu surprize

0
DISTRIBUIȚI
Thy Veils Foto: Anita Ramona

Proiectul timișorean Thy Veils a lansat recent un videoclip pentru piesa Upstream, melodie care a fost inclusă pe compilația lansată de casa de discuri Psihodrom numită „One Compilation“.

Compilația care a fost lansată la începutul lunii noiembrie cuprinde doar producții în premieră, iar cover artwork-ul este realizat de artistul vizual Eugen Neacșu. Printre artiștii care apar cu piese pe acest album pe lângă Thy Veils se numără și solistul trupelor Implant pentru Refuz și Blazzaj, Octavian Horvath („Vita“) care e prezent aici sub pseudonimul de 150 Stoka, Doctorul Sinteză (Uțu Pascu și Cristian Văduva) sau We Are Creepz. Colectivul Psihodrom s-a născut în urmă cu șase ani și are ca scop creearea unei platforme comune care să sprijine artiștii locali, naționali sau internaționali, precum și diverse manifestări sau experimente vizuale și muzicale. În acest an, sub această „umbrelă” s-a născut și Psihodrom Records.

Thy Veils pregătește un album nou care poartă numele de Next Forever, iar cu această ocazie „echipa” s-a mărit cu câțiva colaboratori care cu siguranță vor aduce o diversitate acestui material sonor.

„Încă dinaintea concertului susținut în cadrul Festivalului Simultan, care a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, Thy Veils s-a concentrat la producția albumului Next Forever, atât pe plan muzical cât și vizual.


Doi noi muzicieni deosebiți s-au alăturat grupului: Marcelle Poaty-Souami (pian) și Mircea Ardeleanu Jr (bass) piesele grupului au început a se schimba, integrând contribuțiile celor 2 artiști. În plan vizual, Thy Veils merge într-o nouă direcție ce include colaborări cu Denisa Coropcă (dans, coregrafie) și Alexandra Gîrbea (dans, coregrafie, producător Love for Forest). Denisa este protagonista unor noi secvențe de video-art ce au fost deja filmate și care urmează a fi publicate curând sub forma unui videoclip alături de noi vizualuri pentru următoarele concerte. Colaborarea cu Alexandra Gîrbea este în prezent în plină desfășurare alături de Anita Ramona (stilist, designer, make-up artist), filmările unei producții de dans contemporan ce va exprima dimensiunea vizuală a albumului Next Forever urmând a avea loc în prima parte a lunii decembrie în Timișoara. În același timp suntem aproape zilnic în studio, înregistrând pentru mai multe piese noi, în principal fiind focusați la toate schimbările aduse de Mircea Ardeleanu Jr. și al său talent muzical care împreună cu un ton solid și profund de bass duc muzica Thy Veils în noi direcții pe care suntem nerăbdători să le oferim publicului. Pentru acest sfârșit de an urmează a fi lansat cel puțin încă un single din albumul Next Forever alături de noi producții vizuale ce vor fi accesibile prin social media. Și nu în ultimul rând, urmează a fi lansate și producții individuale ale membrilor Thy Veils, cu toții fiind foarte activi în acest sens“, ne-a declarat Daniel Dorobanțu, inițiatorul proiectului Thy Veils.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.