Timișeni reținuți la frontieră. S-au declarat traci și nu au recunoscut autoritatea...

Timișeni reținuți la frontieră. S-au declarat traci și nu au recunoscut autoritatea polițiștilor maghiari

0
DISTRIBUIȚI

Caz incredibil la punctul de frontieră Nădlac 2. O familie formată dintr-un bărbat, o femeie și trei copii a fost reținută duminică seară de autoritățile maghiare, pe sensul de intrare în România. Oamenii le-au declarat polițiștilor că sunt traci și se întorc în țara în care s-au născut și au refuzat să le prezinte polițiștilor de frontieră maghiari documentele.


Văzând că spiritele se încing, autoritățile maghiare au solicitat sprijinul colegilor români după ce adulții s-au baricadat în mașină, au blocat sensul de intrare în țară și au refuzat să colaboreze cu oamenii legii. Într-un final, polițiștii au reușit să deschidă autoturismul care avea plăcuțe de înmatriculare pe care era scris TRACIA și au fost nevoiți să îl imobilizeze pe bărbatul în vârstă de 35 de ani, scrie lugoj.info.

La verificarea în baza de date s-a stabilit că cei cinci se întorceau din Danemarca în România și în urmă cu câțiva ani locuiau în Mâtnicu Mic, comuna Fârdea. Cei cinci au fost reținuți de autoritățile maghiare pentru verificări suplimentare deoarece nu au putut prezenta nici un document de identitate al lor sau al mașinii, adulții arătând doar niște hârtii fără valoare care nu pot înlocui documentele de identitate. Întregul incident a fost transmis live pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.