A treia încercare de recuzare a judecătoarei din dosarul de trafic de...

A treia încercare de recuzare a judecătoarei din dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu a eșuat. Ce au declarat martorii audiați

0
DISTRIBUIȚI

Avocații care-l apără pe liderul interlop Lucian Boncu și pe alți inculpați din dosarul de trafic de cocaină au avut o a treia încercare de recuzare a judecătorului Adriana Stoicescu. Motivul invocat a fost că magistratul a acordat un interviu în care a vorbit despre periculozitatea grupărilor de crimă organizată. Dacă se admitea cererea de recuzxare, magistratull care prelua dosarul trebuia să reia cercetarea judecătorească de la zero. Cererea de recuzare a fost respinsă, iar procesul a continuat cu audierea mai multor martori, așa cum s-a stabilit la termenul anterior.

Prietena lui Stelian Bona a declarat că într-o seară când era cu acesta la terasă a fost sunat de Lucian Boncu, dar, ulterior, au plecat împreună spre casă. Martora a susținut că Bona i-a spus că Boncu era beat și când au ajuns acasă, acesta nu a mai ieșit să se întâlnească cu liderul interlop. Aceasta a declarat că nu l-a văzut niciodată cu cocaină sau să vândă cocaină, ci doar că fuma ”iarbă”.


Alex Pătrașcu a fost audit la propunerea lui Deian Miloșev cu care a spus că are o relație bună și a vorbit despre relația lui Miloșev cu Alexandru Cojocaru, zis ”Calu”. Martorul a recunoscut că are o relație proastă cu ”Calu” din cauza unui conflict mai vechi când s-au bătut. ”Cojocaru are ciudă pe Miloșev. Vorbește urât despre el în oraș. Ei sunt în conflict pentru ca fiecare e cu numele lui în orașul ăsta”, a explicat martorul conflictul dintre cei doi.

Un alt martor, Gabriel Constantin, a declarat că la audieri ”Calu” a dat declarații împotriva lui Deian Miloșev pentru că a dat, cu câteva luni înainte de a fi arestat, imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul în care Cojocaru a fost înjunghiat. ”I-a cerut să nu dea camerele ca să nu se facă de râs că l-a bătut o femeie. Am discutat personal cu Cojocaru după ce Deian a fost arestat și mi-a spus că a dat declarații împotriva lui pentru că a fost supărat pe acesta”, a susțint Constantin în fața instanței.

La solicitarea DIICOT, a fost reaudiat Lucian Lazăr, zis ”Baghera”, care, anterior, a fost lovit de amnezie când a fost audiat de instanță. Astăzi, Lazăr a povestit cum a mers acasă cu liderul interlop și alți cunoscuți la locuința din Giroc a lui Boncu pentru o seară de prizat cocaină. Martorul și-a amintit cum a dat bani de mai multe ori bani pentru a se duce partenerii să cumpere cocaină, susținând că deși nu a vrut să dea bani, a dat de mai multe ori pentru că a insistat Boncu care a văzut că avea la el banii pentru revizia mașinii. ”Victimă, doamna președintă. Traficanții sunt martori”, a comentat Lucian Boncu enervat de declarația martorului. Următorul termen a fost stabilit pentru 4 decembrie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.